Dolar 32,3263
Euro 35,1256
Altın 2.296,88
BİST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Türk Vanasına İsviçre’den Kalite Ödülü

Türk Vanasına İsviçre’den Kalite Ödülü
29 Eylül 2015 15:43
A+
A-

vastas

 Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük valf üreticilerinden Vastaş, kendi sektöründekalite, yenilikçilik ve teknoloji alanında liderlik eden kuruluşları teşvik etmek amacıyla Business Initiative Directions (BID) tarafından her yıl verilen ‘Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülü’ne layık görüldü. Eylül ayında Cenevre’de düzenlenen törende konuşan Vastaş İş Geliştirme ve İletişim Direktörü Ayşem Ergin, “70’inci gurur yılımızda aldığımız bu ödül, dünya standartlarına uyumluluğumuzu belgeliyor ve kaliteye yaklaşımımızı gösteriyor” dedi.

 Dünya Kalite Zirvesi’nde gerçekleşen törende, ödülünü BID Başkanı Jose E. Prieto’dan alan Vastaş İş Geliştirme ve İletişim Direktörü Ayşem Ergin, “Vastaş, doğalgaz ve petrol boru hatları için valf üretiyor. Fakat yaptığımız iş mühendislikten imalattan daha fazlası… Müşterilerimize sunduğumuz entegre çözümler bir yana, bulunduğumuz her yerde insanların, çevrenin, kısaca geleceğin sorumluluğunu da üstümüzde taşıyoruz. Bu sektörde en ufak bir hatanın bile telafisinin olmadığını bilerek, sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ediyor, kalite ve sürdürülebilirliği önceliğimiz olarak görüyoruz” dedi.

AB ülkelerinde sektöründe ilk 5, dünyada ise ilk 20 şirket arasında yer aldıklarını söyleyen Ergin, dünya standartlarına uyumluluğu ve kaliteye yaklaşımı belgeleyen bu ödül ile Türkiye’yi temsil eden nadir firmalardan biri oldukları için gurur duyduklarını sözlerine ekledi. Bu yıl ödül alan firmalardan bir diğeri Garanti Leasing olurken, 2013 yılında ise Türkiye’den Sabancı Vakfı bu ödüle layık görülen firmalar arasındaydı.

REKLAM ALANI