Dolar 32,3752
Euro 35,0539
Altın 2.326,91
BİST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Türk Lojistik firması Hollanda pazarına açılıyor

Türk Lojistik firması Hollanda pazarına açılıyor
19 Kasım 2016 11:49
A+
A-

hollanda_imaj

Hollanda Türk yatırımcılara istihdam sağlamaya devam ediyor. Global arenada gerçekleştirdiği yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Barsan Global Logistics, Hollanda Dış Yatırım Ajansı (NFIA) aracılığı ile Hollanda’ya yatırım gerçekleştirecek

Avrupa pazarına açılmak isteyen firmaların adeta geçiş noktası haline gelen Hollanda, gerek AB üyesi olma, gerekse turizm ve ticaretin başkenti haline gelmesiyle Türk yatırımcıları kendisine çekiyor. Birçok farklı sektörden şirketin Hollanda’da istihdam sağlamasına ve Avrupa markası haline gelmesine aracılık hizmeti veren Hollanda Dış Yatırım Ajansı (NFIA), lojistik sektöründe hizmet veren Barsan Global Logistics’in yatırım başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

arife-karaosmanoglu_1

Hedef: Avrupa’da daha da büyümek!

Daha önce Macaristan, Belçika, Kanada ve Brezilya gibi ülkelere yatırım gerçekleştiren Barsan Logistics, 2016 yılının ortasında Hollanda’ya yatırım için ilk adım attı. Hollanda Ekonomi Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren NFIA aracılığıyla gerçekleştirdiği başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından şirket, 2017 ilk çeyreğinde faaliyetlerine başlamayı planlıyor. İlk olarak Hollanda’da kara, hava ve deniz taşımacılığı alanında istihdamı ve altyapı çalışmalarını gerçekleştirecek Barsan Global Logictics’in hedefi ise global arenadaki gücünü Avrupa ülkelerinde daha da hissettirmek.

 

“Talep her geçen gün artıyor”

Türk yatırımcıların Hollanda’ya gerçekleştirdiği yatırımların her geçen gün arttığına dikkat çeken NFIA Ülke Müdürü Arife Karaosmanoğlu, “2016 yılını beklentilerimizin üstünde bir hedefle kapatmak üzereyiz. Hollanda’nın özellikle Avrupa ülkeleri içerisindeki konumu, kültürü ve turizmi global pazarda kendini üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen markaların tercihi haline geldi. Bu sebeple Hollanda’ya yatırım yapmak isteyen Türk girişimcileri bu şansı değerlendirmeleri ve geleceklerine yatırım yapmaları düşüncesiyle NFIA Türkiye ofisimize başvurmalarını bekliyoruz” dedi.        

                 

REKLAM ALANI