Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Türk avukatlık şirketi hukuk oscar’ını kazandı

Türk avukatlık şirketi hukuk oscar’ını kazandı
12 Temmuz 2013 09:28
A+
A-

YukselKarkinKucuk Avukatlik Ortakligi_Cuneyt YukselMurat Karkin

Hukuk alanında dünyanın en prestijli değerleme ve yayın kuruluşlarından biri olan Chambers & Partners’ın ödüllendirme sürecine Türkiye’yi ilk kez dahil etmesinden bu yana “Yılın Hukuk Bürosu Ödülü”nü üst üste ikinci kezYüksel KarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı aldı.

Kapsamlı ve bağımsız araştırmalarıyla 23 yıldan bu yana dünyanın önde gelen hukuk rehberlerinden ve en saygın değerlendirme kuruluşlarından biri olan Chambers & Partners tarafından düzenlenen “The Chambers Europe Award of Excellence 2013” ödülleri, Londra’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Hukuk bürolarının stratejik büyüme, müşteri hizmetlerinde mükemmellik, mesleğe katkı kriterlerine göre, son 12 ay içinde sektör, müvekkil ve rakiplerin görüşlerine başvurularak verilen “The Chambers Europe Award of Excellence 2013, Mükemmellik Ödülü” için Türkiye’den bu yıl 4 hukuk bürosu değerlendirmeye alındı. Ödüllendirme sürecine Türkiye’nin ilk kez geçen yıl dahil olduğu bu platformda, YükselKarkınKüçük Avukatlık Ortaklığıbu yıl da birinciliğe layık görüldü ve üst üste ikinci kez Türkiye’de “Yılın Hukuk Bürosu” seçildi.

YükselKarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı’nın kurucu ortakları Cüneyt Yüksel ve Murat Karkın ödülle ilgili olarak şunları söylediler: “YükselKarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı olarak, ülkemizi böylesi önemli bir platformda temsil ediyor olmanın ve “Yılın Hukuk Bürosu” ödülüne üst üste ikinci kez layık görülmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler, müvekkillerimizin faaliyet gösterdiği sektörlerde geçerli koşulları analiz ederek ihtiyaçlarını karşılayacak hukuki çözümler sunmak için çalışıyoruz. Elde ettiğimiz bu başarı, şüphesiz müvekillerimizle uzun yıllara dayanan işbirliğimizin eseri. Chambers & Partners gibi son derece saygın bir kuruluş tarafından Türkiye’de tek bir hukuk bürosuna verilen “Yılın Hukuk Bürosu” ödülüne iki kez değer görülmek son derece anlamlı.”

The Chambers Europe Award of Excellence 2013 için Türkiye dahil, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Ukrayna’dan hukuk firmaları ve avukatları Chambers & Partners’ın bağımsız verileri doğrultusunda aday gösterildi.

YükselKarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı; özellikle şirketler hukuku, birleşme & devralmalar, dava ve tahkim, ceza, enerji, rekabet, fikri ve sınai mülkiyet, bankacılık & finans, iş, gayrimenkul ve vergi gibi hukuk alanları olmak üzere geniş bir yelpazede avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleri sunuyor.

REKLAM ALANI