Dolar 32,5825
Euro 34,7736
Altın 2.509,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı beğeni topluyor

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı beğeni topluyor
19 Haziran 2014 13:09
A+
A-

Mesut ARSLANTürkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, çarpıcı Satış Ofisi ve Ön Peyzajı ile de büyük beğeni topluyor. Tema İstanbul’un yaşama dair vaat ettiği değişim ve gelişimin ilk habercileri olan Satış Ofisi ve Ön Peyzajı, eşsiz estetik tasarımlarının yanı sıra gerek çok yönlü efektif özellikleri, gerekse ekonomik, ekolojik kazanımlarıyla da, birer ilk olarak öne çıktıkları inşaat sektöründe yeni bir dönem başlatıyorlar.

Alanlarındaki en güçlü kurumlar arasında yer alan Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile Atakent’te hayata geçirilen Tema İstanbul, henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor. Türkiye’nin master planlı ilk özel sektör projesi olan Tema İstanbul, gerek 1.5 milyon m²’lik devasa arazisi, gerek eşsiz Temalı Eğlence Parkı ve gerekse yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım maliyeti ile yine özel sektör tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük karma projesi konumunda bulunuyor. Bünyesinde barındırdığı özgün özellikleri, gerçekleştirdiği birçok ilk ve enin yanı sıra Tema İstanbul, lansman öncesi ulaştığı ve sonrasında da istikrarlı bir şekilde devam ettirdiği rekor konut satış rakamları ile de literatüre geçmişti.

Türkiye’nin dünya çapındaki karma projesi Tema İstanbul, çok işlevli ve güçlü fonksiyonlarıyla Atakent’in kaderini değiştirecek, uyuma bölgesi olan semti, yaşam, ticaret, eğlence, sosyal ve kültürel buluşma merkezi haline dönüştürecek. Tema İstanbul, eşsiz özellikleri ile sadece bölgesinin ya da İstanbul’un değil, Türkiye’nin sembol, dünyanın ise sayılı projeleri arasında yer alacak. Mega karma proje Tema İstanbul, kişilere, kurumlara, bölgesine, kentine, ülkesine ve hatta yakın coğrafyasına; farklı, özgün ve üst seviyede ticari, sosyal, eğlence ve yaşam olanakları vaat ediyor.

Sunduğu eşsiz avantajlar ve gördüğü yoğun ilgi ile ‘kazandıran proje’ unvanlı Tema İstanbul’un vaat ettiği tüm bu köklü değişim ve gelişimin ilk işaretlerini yansıtan, eşsiz özellikleriyle sektörde fark yaratan Satış Ofisi ve Ön Peyzajı da büyük beğeni topluyor. Tema İstanbul Satış Ofisi ve Ön Peyzajı, alanlarında ilk olan farklı yapıları ve özgün birçok özellikleriyle, sektöre de yön veriyor.Peyzaj_oncesi Tema ISTANBUL Satis_Ofisi (2) Satis_Ofisi (1) Peyzaj_sonrası

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI