Dolar 32,5139
Euro 34,9434
Altın 2.435,50
BİST 9.792,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TEB, KOBİ Danışmanları ile Avrupa’nın en iyisi

TEB, KOBİ Danışmanları ile  Avrupa’nın en iyisi
07 Haziran 2013 11:16
A+
A-


Soldan

TEB, Avrupa İş Ödülleri’nde KOBİ Danışmanları projesi ile ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde, Avrupa’nın en iyisi seçildi

TEB KOBİ Danışmanları, bir yılı aşkın süredir 34 ülkeden 15.000 projenin yarıştığı Avrupa İş Ödülleri’nde, ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde kazandığı birincilik ödülüyle Avrupa’nın en iyi 10 projesinden biri seçildi. Finale kalan projeler arasından ilk 10’a giren ve Türkiye’den kazanan tek firma olan TEB, KOBİ Danışmaları ile ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde birinci olarak Avrupa çapında büyük bir başarıya imza attı. TEB, 400’ün üzerindeki Danışmanı ile bugüne kadar 2000’den fazla KOBİ’ye verimlilik artışından pazarlamaya, ihracattan tasarrufa kadar birçok konuda ücretsiz yol göstererek büyümelerinde rol oynadı.

Türkiye’yi Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards – EBA) temsil etmeye hak kazanan tek banka olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ Danışmanları ile Avrupa’nın en iyileri arasına girdi. Aralık 2012’de “Ulusal Şampiyon” seçilerek Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye hak kazanan tek banka olan TEB, Ocak 2013’te ise Avrupa İş Ödülleri’nde 10 kategoriden 10’ar firmanın yer aldığı Ruben d’Honneur listesine girerek finale kalan 100 projeden biri olmuştu.

18 ay boyunca titizlikle gerçekleştirilen ve jüri üyelerinin değerlendirmelerinin yanı sıra, halk oylamasına da yer verilen Avrupa İş Ödülleri’nin final sonuçları 6 Haziran Perşembe günü açıklandı. Buna göre TEB, KOBİ Danışmanları ile Avrupa İş Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi 10 projesinden biri seçildi. TEB, KOBİ Danışmaları ile ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde birinci olarak Avrupa çapında büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası düzeyde saygın ve bağımsız bir ödül programı olan Avrupa İş Ödülleri, Avrupa iş dünyasında mükemmellik, en iyi uygulama ve yenilik konularını desteklemesiyle tanınıyor. Avrupa İş Ödülleri, yarışmaya katılan tüm şirketlerin, Avrupa’nın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası’nın (GSYİH) %8,2’sini oluşturan 1 trilyon Euro’dan fazla iş hacmine ve 2,7 milyondan fazla çalışana sahip olmasıyla da Avrupa iş dünyasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

KOBİ’ler TEB KOBİ Danışmaları ile başarı hikayeleri yazıyor

TEB, 2008 yılında başlattığı TEB KOBİ Danışmanları projesi kapsamında KOBİ müşteri temsilcilerini 24 aylık yoğun bir eğitim sürecinden geçiriyor. Eğitim süreci sonunda TEB KOBİ Danışmanları adını alan müşteri temsilcileri, sadece finansman açısından değil aynı zamanda Üretim Yönetimi, Organizasyonel Yapılanma, Pazarlama Faaliyetleri ve İnsan Kaynakları Yönetimi açısından analiz yapabilecek bir yetkinliğe sahip oluyor. TEB KOBİ Danışmanları, KOBİ’ler ile birebir iletişime geçerek; şirketlerinin derinlemesine analizini yaparak bir rapor hazırlıyor. Aynı zamanda büyümenin reçetesi olan söz konusu rapor ile KOBİ’nin mevcut durumu ve iyileştirilmesi gereken yönleri tespit ediliyor. TEB KOBİ Danışmanları, oluşturdukları raporun ışığında; verimlilik artışından pazarlamaya, ihracattan tasarrufa kadar bir işletmenin varlığını sürdürebilmesi ve büyümesi için gerekli tüm bilgileri paylaşarak KOBİ’lere yol gösteriyor.

 

Bugüne kadar 400’den fazla TEB KOBİ Danışmanı 2000’den fazla KOBİ’ye işletme analizi hazırlayıp sunarak KOBİ’lerin başarı hikayelerine yenilerini eklemelerini sağladı. 2005 yılından bu yana KOBİ’lerin danışman bankası olma hedefiyle çalışan TEB, KOBİ Bankacılığı alanındaki çalışmalarıyla yurt içi ve yurt dışında toplam 31 ödüle layık görüldü. 2011 yılında ise TEB, Dünya Bankası’nın bir kuruluşu olan IFC tarafından finansal olmayan ürünler alanında dünyaya örnek gösterilen 3 bankadan biri oldu.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,