Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Siz tatile hazırsınız, peki ya aracınız?

Siz tatile hazırsınız, peki ya aracınız?
23 Mayıs 2014 14:22
A+
A-

arac_alacaklar_dikkat_dizel_mi_benzinli_mi13692977340_h1029910

Generali, yaz gelmeden sürücüleri mini kasko ekstra paketiyle güvende olmaya çağırıyor

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Generali’nin, sektöre öncülük etmek ve insan hayatını kolaylaştırmak adına kurduğu Generali Araştırma Merkezi (GAM) sürücüleri uyarıyor. GAM’ın yaptığı araştırmaya göre sanılanın aksine trafik kazalarının en çok yaşandığı dönem, yaz mevsimi… Bu gerçekten yola çıkan Generali, yaklaşan yaz mevsimi öncesi tüm sürücüleri güvende olmaya çağırıyor.

Generali - Petar Dobric- Genel Mudur Yardimcisi

Generali Araştırma Merkezi‘nin (GAM) yaptığı araştırmaya göre insanlar genel olarak kazaların, sürüş koşullarının zor olduğu kış mevsiminde artış gösterdiğini düşünürken kaza istatistikleri tam tersini ortaya koyuyor.

GAM’ın yaptığı araştırmaya göre sürücülerin yüzde 83’ü araç kullanmanın en tehlikeli olduğunu düşündükleri zaman kış mevsimi… Sürücülerün yüzde 81’i ise trafik kazalarının en çok kışın yaşandığını düşünüyor. Oysa TUİK verileri, kazaların yıl içinde en yoğun yaz mevsiminde gerçekleştiğini gösteriyor. Haziran ayında tatil döneminin başlamasıyla birlikte, trafik yoğunluğuna paralel kaza oranları da artış gösteriyor.

299,99 TL ÖDEYENE 50.000 TL’YE VARAN GÜVENCE

Generali, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde sürücüleri trafikte güvende olmaya çağırıyor. Mini Kasko Ekstra, 299.99TL’lik fiyatıyla sürücüleri diğer bir araçla çarpışma durumunda meydana gelen hasarlar dahilinde yılda iki kere olmak üzere, toplamda 50.000 TL’ye kadar güvence altına alıyor. Mini Kasko Ekstra,  “Mini Onarım Hizmeti”ni de kasko kapsamında ücretsiz sunuyor. Mini Kasko Ekstra, ‘Kişisel Eşyalar’ ve ‘Evde Bakım’ teminatlarının satın alınmasıyla poliçenin kapsamı daha da genişletilebiliyor. Belirlenen limitle (yıllık 750TL) sunulan ‘Kişisel Eşyalar’ teminatı, araçta bulunan sigortalı ve/veya sigortalı aile bireylerine ait kişisel eşyaları, Kasko Sigortası Genel Şartları kapsamındaki riskler neticesinde oluşan zararlara karşı güvenceye alınmasını sağlıyor.

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric ürünle ilgili şu yorumda bulundu: “Mini Kasko Ekstra ürününü tasarlarken yüksek maliyeti nedeniyle Kasko Sigortası alamayan ancak kapsamlı güvence isteyen özellikle 3 yaş ve üstü araç sahibi kişileri hedefledik. Önümüzdeki yaz aylarında okulların da kapanmasıyla birçok kişi daha önce hiç gitmediği güzergahları kullanarak farklı yazlık illere yolculuk edecek. Burada da olası riskler daha da artıyor. Özellikle iki aracın çarpışması gibi riskler en çok karşılaşılan durumlar arasında. Bu yüzden Generali olarak fiyatıyla ulaşılabilir ve en çok gerçekleşen riski kapsayan bir ürün geliştirdik. 299.99 TL’lik sabit fiyatıyla tüketiciler aldıkları ürünün içeriğini şeffaf bir şekilde görüp kararlarını kolayca verebiliyorlar. Bu da Generali olarak “Sigorta’nın Kolay Hali” söylemimizin ne kadar arkasında olduğumuzun bir göstergesi.” Dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,