Dolar 32,4673
Euro 34,8120
Altın 2.478,60
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

SHELL VE TOFED YENİ İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTI

SHELL VE TOFED YENİ İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTI
07 Haziran 2013 09:18
A+
A-

T88A2137

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu üyelerine 2008 yılından bu yana Shell kalitesinin yanı sıra özel fırsatlar da sunan iş birliği, imzalanan anlaşmayla yenilendi

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) ile Shell arasında 2008 yılından bu yana süren iş birliği, yenilenen anlaşma ile 2017 yılına kadar uzatıldı. İş birliği ile TOFED üyesi otobüs sahipleri Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin (TTS) ayrıcalıklı hizmetlerinden ve indirim fırsatlarından yararlanıyor.

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketi Shell & Turcas* ile yolcu taşıma sektörünün önde gelen çatı kuruluşu Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), 2008 yılından bu yana sürdürdükleri iş birliklerine yeni bir anlaşma ile güç kattılar. İş birliğini 2017 yılına kadar uzatan anlaşma, Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj ve TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan tarafından imzalandı. İş birliği kapsamında Shell TTS kullanan TOFED üyeleri, Shell kalitesiyle birlikte özel hizmet ve fırsatlardan yararlanmayı sürdürecek. İmza törenine TOFED Genel Başkan Yardımcıları Metin Tırış ve Mustafa Özcan, TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, Kurul Üyeleri Bülent Yılmaz ve Hasan Kurnaz, Genel Müdür Mevlüt Bayrak ve Proje Müdürü Cem Özfırat da katıldı.

TOFED ve Shell arasında 5 yıldır devam eden iş birliği kapsamında bugün TOFED üyesi 2 bin 200 araçta Shell TTS hizmeti kullanılıyor. TOFED’in tek yakıt tedarikçisi olan Shell, otobüs sahiplerine Shell TTS ve Shell Club Smart TOFED Yakıt Kart ile özel indirimler sunuyor

“TOFED üyeleri kazançlı çıkacak”

Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj, Shell’in Türkiye ile tanıştırdığı öncü hizmetlerden biri olan Shell TTS’nin her geçen gün büyüdüğünü belirterek şunları söyledi:

“Yolcu taşımacılığı gibi sektörlerde yakıt verimliliği ve pratiklik büyük önem taşıyor. Shell TTS, bu beklentilere en uygun çözümü sağlıyor. Türkiye genelindeki yaygın istasyon ağımızla üyelerimize Shell kalitesinin yanı sıra avantajlı şartlar, ödeme, muhasebe ve takip kolaylığı gibi hizmetler sunuyoruz. TOFED ile istikrarlı şekilde güçlenen iş birliğimiz, TOFED üyelerinin daha çok kazanmasını sağlıyor. TOFED üyeleri yeni iş birliği dönemimizde de yine kazançlı çıkacak.”

TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan ise Shell ile anlaşmalarının yenilenmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Yeni sözleşme ile birlikteliğimizi daha da ileri taşıyacağız. Bugün itibarıyla 7 binin üzerindeki bireysel kart sahibi meslektaşımızın sistemimizin üyesi olması ve yenilerinin de katılmasıyla, projeye ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Yaptığımız sözleşmenin TOFED ve Shell adına hayırlı olmasını dilerim.”

 Sektörün ilk ve en büyük filo yönetim sistemi Shell TTS

Shell tarafından 1996 yılında tanıtılan ve Türk akaryakıt sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, bugün 500 bin araç ile sektörün en büyük filo yönetim sistemi olarak hizmet veriyor. Ödeme kolaylığı, yakıt ve zaman tasarrufu, tüketim ve harcamaların kontrolü gibi cazip avantajlar sunan Shell TTS, bugün toplam 25 bini aşkın firma ve yüzde 37 pazar payıyla** sektörün tartışmasız lideri konumunda.

Önemli oranlarda maliyet verimliliği sağlayan Shell TTS,  ticari araç filolarında akaryakıt alımı ve filo yönetimini ileri teknoloji ile pratik bir şekilde çözüyor. Shell TTS, ‘Akaryakıt tüketimi için tam kontrol’, ‘Pratik ve hızlı akaryakıt ikmali’, ‘Ödeme Kolaylığı’, ‘Muhasebe Kolaylığı’, ‘Litre/Kilometre takibi’, ‘Türkiye’de yaygın geniş hizmet ağı’ gibi ayrıcalıklar sağlıyor. Shell TTS’nin kurumsal müşterileri arasında ilaç sektöründen bankalara, nakliye sektöründen seyahat firmalarına kadar her sektörden ve her büyüklükte şirketler yer alıyor.

REKLAM ALANI