Dolar 32,3606
Euro 34,9791
Altın 2.321,68
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Satış kanallarını geliştirmeye odaklandı

Satış kanallarını geliştirmeye   odaklandı
30 Mart 2013 15:04
A+
A-

Dyo

“BİZ BİR TAKIMIZ” DİYEN DYO, 450 KİŞİYE 1.200 EĞİTİM VERECEK

 Türk boya sektörüne ilk bayilik sistemini getiren Dyo, bir ilki daha hayata geçirdi… Son üç yıldaki büyüme trendini satış takımını güçlendirerek devam ettirmeyi hedefleyen Dyo, Türkiye çapındaki toptancı bayilerine kişisel gelişimden satış tekniklerine, müşteri ilişkileri yönetiminden liderliğe kadar farklı alanlarda eğitimler veriyor. 2013’ün ilk çeyreğindeki eğitimler tamamlanmak üzere, sırada Ağustos ayında başlayacak ikinci dönem var. Yılsonuna kadar 450 kişiye 1.200 eğitim verilmesi hedefleniyor. Profesyonel eğitmenlerden ders alan bayilerin teorik eğitimleri sona erdiğinde, sahadaki satış performanslarına bakılacak ve verilen eğitimlerin başarısı ölçülecek.

“Dyo Zafer Yolu” adı verilen eğitim seminerleri, Türkiye çapındaki tüm toptancı bayilerini kapsıyor. Satışların büyük oranda bayi kanalı ile gerçekleştiği boya sektöründe, özellikle toptancı bayiler önem taşıyor. Dyo, sektörde ilk bayilik sistemini kuran ve 7 Bölge Müdürlüğü ile hizmet veren bir marka. Toptancı bayileri de bu ağın vazgeçilmez parçaları. Başarının takım oyunu ile mümkün olduğuna inanan Dyo, çalışanlarına yönelik eğitimlerinin kapsamını bayileri ile genişletme kararı aldı ve böylece Dyo Zafer Yolu seminerleri başladı. En üst kademeden en alta kadar herkes bu eğitimlerden yararlanabiliyor. Toptancı bayi firma sahipleri ve yöneticilerinden muhasebeye, depo görevlisinden satış personeline tüm kadro eğitim alıyor.

Eğitimlerde sadece satış performansının artırılmasına da odaklanılmıyor. Bayiler; kişisel gelişim ve iletişim becerileri, müşteri ilişkileri yönetiminin nasıl olması gerektiği, verimlilik, motivasyon, iş ve yönetim becerilerinin geliştirilmesi, B2B satış teknikleri ve liderlik konusunda bilgi sahibi olma fırsatını yakalıyorlar.

Uzman bir kadro tarafından yürütülen eğitim programının ikinci dönemi Ağustos – Kasım aylarını kapsayacak ve yılsonuna kadar 450 kişiye 1.200 eğitim verilecek. Eğitim programını yürüten uzmanlar, teorik eğitimin pratikteki uygulamalarını ve ne ölçüde başarılı olunduğunu yapacakları saha kontrollerinde gözlemleyecek.

 

REKLAM ALANI