Dolar 32,5104
Euro 34,9876
Altın 2.436,44
BİST 9.804,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Rockwell Automation, 6. Kez dünyanın en etik şirketi seçildi

Rockwell Automation, 6. Kez dünyanın en etik şirketi seçildi
09 Haziran 2014 17:02
A+
A-

Rockwell Automation Görsel2Ethisphere Enstitüsü, Rockwell Automation şirketini, altıncı kez, etik liderlik ve kurumsal davranış konularında çıtayı yükseltmeye devam eden kuruluşların onurlandırıldığı Dünyanın En Etik (DEE) Şirketleri arasında gösterdi.

Ethisphere Enstitüsü, kurumsal etik değerler ve yönetim konusunda en iyi uygulamaların teşvik edildiği bağımsız bir araştırma merkezidir.  Dünyanın En Etik Şirketi unvanına erişenler, etik değerler, itibar ve iş başarısı arasındaki bağlantıyı anlamaktadır.

Rockwell Automation Görsel1Ethisphere’nin CEO’su Timothy Erblich, “Rockwell Automation, lider iş uygulamaları vasıtasıyla performansın geliştirilmesine odaklanmış olan özel topluluğumuzun bir parçasıdır. Dünyanın En Etik Şirketleri topluluğu, müşteriler, çalışanlar, yatırımcılar ve düzenleyicilerin, güven unsuru ve bunu kazanmaya yardımcı olan etik değerler ve iyi yönetim faaliyetleri fazlasıyla önem vermektedir.”

Rockwell Automation Başkanı ve CEO’su Keith D. Nosbusch, “Rockwell Automation’ın bütünlük kültürü, yaptığımız seçimlere yansıdı ve ben, doğru şeyleri sürekli olarak doğru yollardan ve her gün yapmaya devam eden çalışanlarımızla gurur duyuyorum. Çalışanlarımız, partnerlerimiz ve müşterilerimizi birleştirmemiz yansımış olan bütünlüğe olan bağlılığımız, sürdürülebilir iş değerleri sağlama açısından bir dönüm noktasıdır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Rockwell Automation 175 diğer şirkete göre daha yüksek derecede!

Çalışanlar, Rockwell Automation’un en son global araştırmasında, şirketin etik değerler, sorumluluk ve mesuliyet kültürünü, çalışan yönetiminin en güçlü faktörleri arasında gösterdi.  Buna ilaveten, Kurumsal İcra Kurulu tarafından şirket için yapılan çalışmaya göre, Rockwell Automation, etik değerler ve uyum unsurlarının önemini, araştırma yapılan yaklaşık 175 adet diğer şirketin hepsine kıyasla daha yüksek derecelendirmiştir.

Dünyanın En Etik Şirketi değerlendirmesi, Ethisphere Enstitüsü’nün Etik Oranına dayalıdır.  Skorlar, 5 ana kategoride belirlenmektedir: etik ve uygunluk programı (yüzde 25), itibar, liderlik ve yenilik (yüzde 20), yönetişim (yüzde 10), kurumsal vatandaşlık ve sorumluluk (yüzde 25) ve etik kültürü (yüzde 20).

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI