Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Renk Grup,TSM Italy’nin temsilcisi oldu

Renk Grup,TSM Italy’nin temsilcisi oldu
30 Ocak 2015 12:36 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2015 12:11
A+
A-

Murat KESKİN

2006 yılından bu yana hizmet sektöründe tedarikçi olarak faaliyette bulunan Renk Grup Şirketler Grubu, İtalya’nın köklü aile şirketlerinden temizlik ürünleri üreticisi TSM Italy’nin Türkiye temsilcisi oldu.

Renk Grup şirketler grubu bu yılsonuna doğru almış olduğu yeni gözdesi İtalyan bayiliği olan TSM Italy Distribütörlüğü. TSM Italy Küresel ölçekte büyüyen bir aile şirketi. Geniş temizlik ürünleri yelpazesiyle bir adım önde olan TSM, şirket merkezi Fiume Veneto – Pordenone (İtalya)’da bulunan bir aile şirketidir. TSM başarısını, dünya etrafında S.M.A.R.T. yani basit, tamamen Mekanik, Erişilebilir, Güvenilir ve Sağlam (Simple, complately Mechanical, Accessible, Reliable ve Tough kelimelerinin baş harfleri) olarak tanınan temizlik ürünlerinin tasarlanması, üretilmesi ve pazarlanması temeline dayandırmaktadır. Renk Grup, TSM Italy ürünleri arasında bulunan Türkiye’de ilk defa kullanılacak olan ECORAY sistemli zemin otomatlarının  Anti bakteriyel özelliği ile Türkiye’de özellikle hastaneler, ana okulları ve kreşler gibi sürekli steril olması gereken alanlardaki açığın kapanmasını sağlamayı hedeflemektedir. TSM Italy ile büyük bir iş ortaklığına başlayan Renk grup temizlik makinaları grubundaki yelpazesini genişleterek sektöründe hızla ilerlemeye ve büyümeye devam etmektedir.

2013 yılı sonu itibari ile “MİNGNUO” marka yol temizleme makinaları ve ekipmanlarının Türkiye, Avrupa ve Asya ülkelerinin distribütörlüğünü, bu yılda TSM ITALY marka İtalyan iç ve dış mekan süpürme makinalarının distribütörlüğüne imza atan Renk Grup Şirketler Grubu Genel Müdürü Murat Keskin, “Büyüyen ve ilerleyen teknolojinin çevre ve temizlik konusunda en iyi şekilde kullanılması gerektiği ilkesi ile çevre dostu, havayı kirletmeyen, fazla enerjiyi depolayan, bakıma ihtiyacı olmayan, enerji tasarruflu, ileri teknoloji ile üretilmiş ve tamamı lityum bataryalı çeşitli kulvarlardaki yol süpürme makinaları ile bu pazarda olmaktan çok mutluyuz. Mingnou marka yol süpürme makinalarımız, Rew 2014 10.Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası fuarında müşterileriyle ilk defa buluşmuştu. Lansmanı yapılan ürünlerimiz Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen belediye başkanları, temizlik işleri müdürleri ve çevre koruma müdürleri tarafından çok ilgi gördü. Belediyelerin yanı sıra çeşitli temizlik firmaları, büyük fabrikalar ve otellerden gelen ziyaretçilerde makinalarımızdan memnun kaldılar. Fuara yurtdışından gelen müşterilerimiz de oldu” dedi.

2006 yılından bu yana hizmet sektöründe tedarikçi olarak faaliyette bulunan Renk Grup Şirketler Grubu, konularında uzman kadrosu ile başta resmi kurum ve kuruluşlar olmak üzere özel işletme ve kuruluşlara yol süpürme tipi çevre temizlik makineleri, çöp konteynerleri, özel tasarım geri dönüşüm projeleri ve MİNGNUO çevre temizlik makineleri ithalatı ile oluşturduğu pazarda en kısa sürede ürün bazlı hizmeti ulaştırmak ve en iyi  anlamda fayda sağlamak amacıyla kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet vermektedir.

renk 2

 

REKLAM ALANI