Dolar 32,3350
Euro 35,1334
Altın 2.306,70
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ramazan Bayramı turizm sektörünü hareketlendirdi

Ramazan Bayramı turizm sektörünü hareketlendirdi
09 Temmuz 2016 14:09
A+
A-

bodrum_kalesi

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili, turizmde beklenen hareketli günlerin yaşanmasını sağladı. Bu yıl turizmcilerin, son dakika kampanyalarını bayram dönemi ile birleştirdiklerini söyleyen tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, bu durumun hem sektörü canlandırdığını hem de tatil yapmak isteyenlere önemli bir avantaj sağladığını söyledi.

Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne uzatılması, hem tatil yapmak isteyenlere rahat bir nefes aldırdı hem de turizm sektörünü hareketlendirdi. tatilsepeti.com’un verilerine göre, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu bayramda da Belek, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Side tercih edildi. Marmaris ve Fethiye ise, bu yıl yeniden çıkış yapan destinasyonlar olarak dikkat çekti. Özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi olan Antalya’da, her şey dahil hizmet veren beş yıldızlı tesislerin fiyatlarının kişi başı gecelik 125 TL’den başlamasıyla, tatilciler otelleri doldurdu.

Yurt içinde otel, yurt dışında kültür turları

Yurt içinde otel tatili yapılırken, yurt dışına gidenlerin deniz-kum-güneş tatilini kültür turları ile birleştirdiklerine dikkat çeken Koray Küçükyılmaz, tatilsepeti.com misafirlerinin öncelikli tercihlerinin İtalya, İspanya, Yunanistan ve Yunan Adaları olduğunu söyledi. Küçükyılmaz, 99 Euro’dan başlayan fiyatları, denizi ve doğal güzellikleri ile öne çıkan Yunan Adası Thassos’un, Türk misafirler tarafından keşfedildiği ve çok sevildiğini de ifade etti.

tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, vizesiz yurt dışı seyahati yapmak isteyenlerin bu bayramda Balkanlar, Budva, Bangkok – Pattaya gibi bölgeleri tercih ettiklerini de sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI