Dolar 32,3293
Euro 35,0939
Altın 2.298,16
BİST 9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Rahat Edebileceğiniz Tesettür Modelleri

Rahat Edebileceğiniz Tesettür Modelleri
16 Ocak 2019 11:37 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2020 11:38
A+
A-

Tesettürlü bayanlar, her zaman şık ve zarif olmak isterler, bunların yanında rahat edebileceği kıyafetleri tercih ediyorlar. Özellikle günlük kıyafet seçimlerinde şıklık ve kalitenin yanında, elbiselerin rahat ve kullanışlı olması da gerekiyor. Günlük tesettür giyim ürünleri seçilirken, günlük hayatta sadelik ve rahatlık ön planda tutulmalıdır. Seçilen günlük tesettürde sadelik ve rahatlık gün boyu huzurlu hissettirecektir. Bu nedenle günlük tesettür giyiminde, rahatlığın ön planda olduğu salaş görünümlü elbise modelleri sıklıkla tercih ediliyor. tesettür elbise modelleri kaliteli ve kullanışlı yapısı ile tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları arasındadır. Pratik bir şekilde kombin yapılan giyimlerde rahatlık hissi veren ve zarif bir görünüm sunması ile pek çok avantajı sahip olan tesettür elbiseler sade ve düz renkleri ile istenilen eşarp ve şal ile kolayca kombin yapılabilmektedir.

Rahat Tesettür Giyimde Zevkler Belirleyici Rol Oluyor

tesettür giyim de bayanların zevk ve beğenilerinde belirleyici bir etken oluyor. Daha hareketli bir hayat tarzına sahip olan bayanlar, canlı renklerde tasarlanmış modelleri tercih etmektedir. Bu tarz elbiselerle eşarp seçimi de tek renk veya sade tasarım eşarplar ile kombin edilmektedir. Tesettür giyimde rahatlığı ön planda tutan bayanlar, genel olarak bluz gömlek ya da standart kesimlerden tasarlanan tunik ve beli lastikli pantolonlar ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Günlük tesettür giyimde bayanlar açısından konfor ve rahatlık önemlidir, günlük ev işleri göz önüne alınarak hareket kabiliyetini kısıtlanmayan rahat ve salaş görünümlü tesettür kıyafetleri daha avantajlı olmaktadırlar. Tesettür giyimde modern tasarımlar ve detaylar ile hareketlendirilmiş kıyafetler günlük tesettür giyimde de tercih edilebilecek uygun seçenekler arasında yer almaktadır.

Tesettür Giyimde Rahat Kıyafetlerin Avantajları

Tesettür tercih eden muhafazakâr bayanlar günlük hayatın her alanında rahatlığı ön planda tutmaktadırlar. tesettür setretmek yani kapanmak anlamına gelmektedir. Tesettürlü bayanlar vücutlarının tamamını kapatmak zorunda olduklarından birkaç kıyafeti aynı anda kullanabilirler. Bu nedenle bu kıyafetlerin rahat olması kişiler için konfor sağlamaktadır. Ayrıca tesettürlü bayanlar, gerek günlük yaşantılarında gerek iş hayatlarında rahat hareket etmek istemektedirler. Özellikle çocuklu annelerin emzirme döneminde kullanışlı ve rahat feraceleri sıklıkla tercih etmektedir. Rahat ve salaş kıyafetler, annenin ve bebeğin huzuru için gerekmektedir. Tesettür giyim sektörü, bayanların bu istekleri doğrultusunda rahat ve şık kombinler üretmektedir.

REKLAM ALANI