Dolar 32,5478
Euro 34,8217
Altın 2.431,59
BİST 9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

PETRONAS Türkiye’deki ilk Amiral Gemisini açtı

PETRONAS Türkiye’deki ilk Amiral Gemisini açtı
22 Mayıs 2016 16:17
A+
A-

petronas_servis_foto_Nigde

PETRONAS’ın ilk markalı serivisi için PETRONAS ile Model Otomotiv ortaklığı

PETRONAS Malezya ulusal petrol şirketinin global yağlar üretim ve pazarlama kolu olanPETRONAS Lubricants International (PLI), Niğde’de kendi Amiral Gemisi olan PETRONAS markalı serivisini açtığını açıkladı. PLI’ ın Türkiye’de türünün ilki olan PETRONAS markalı servisi, PLI’ın özel servisler için geliştirdiği yeni müşteri değer teklifini sunan örnek bir servis olmakla beraber, Avrupa çapında önümüzdeki beş yıl içinde PETRONAS markalı servisler olarak geliştirilecek olan diğer 3500 servisin oluşturacağı geniş bir ağın parçası olacak.

Niğde’deki yeni PETRONAS markalı servis ve gelecekteki PETRONAS markalı servisler, bölge genelinde PETRONAS markasını temsil etmek ve markanın bilinirliğini artırmak ve akabinde PLI’ ın markalarının marka değerini ve tekliflerini daha ileriye taşımak amacıyla kurulmakta. Niğde’ deki Amiral Gemisi, orijinal servis tasarımının ala elementleri ve yerleşim özelliklerini devam ettirirken, özel servislerin iş ihtiyaçlarını ve artan isteklerini karşılamak üzere ihtiyaca göre düzenledi.

PLI Avrupa Bölgesi Başkanı Alessandro Orsini “Türkiye PLI Avrupa için kilit bir pazar. Bizim ana hedefimiz, müşterilerimize teknolojik olarak ileri seviyedeki ürünlerimiz ve servislerimiz aracılığıyla birinci sınıf çözümler ve uzmanlık sunmak. Servis ortaklarımız ile yakın çalışarak, son müşterinin emin olduğu ve tüm otomotiv motor bakımı konusunda güvenebileceği, güvenilir uzmanlar olmayı umut ediyoruz” dedi.

PETRONAS markalı sevisleri, en önemli PLI markalarından bir tanesinin vitrinidir: PETRONAS Syntium: MERCEDES AMG PETRONAS (MAMGP) Formula 1 takımı tarafından kullanılan motor yağı. PETRONAS, Formula 1’ de 20 yıllık gelişen teknik deneyim ile, en zorlu sürüş şartları altında bile optimum motor performansı sunmak da dahil MAMGP Formula 1 takımı için cazip formüller geliştirdi.

Markalı servisin önemli bir alanı, yağ değişim işlemi sırasında müşterilere teknik değer katmak için PETRONAS Syntium köşesi olarak şekillendirildi. Yeni köşe, PLI ürünlerinin arkasındaki teknoloji hakkında müşteriyi eğitmeyi ve yağ değişimi sırasında, müşteriye sunulan benzersiz katma değerli hizmetler aracılığı ile PLI’ın eşsiz teklifini kuvvetlendiren teknik uzmanlığı sergilemeyi amaçlamaktadır. Bu köşe ayrıca, mekanikçiler tarafından daha etkin hizmet verilmesine imkan sağlamak için son teknoloji ekipmanlar ile donatılmıştır.

Petronas’ın distribütörlerinden olan Model Otomotiv’e ait olan bu servis aynı zamanda tek çatı altında, sıfır araç satışı, ikinci el satış, servis, yedek parka ve oto ekspertiz hizmetleri de sunmaktadır.

Alessandro Orsini “Amacımız, en gelişmiş teknik araçlar ve son teknoloji ekipmanları kullanarak, yağ değişimi gibi ana ve temel faaliyetlerin arakasındaki teknoloji ve inceliği göstermek. Bu, motor bakımı ile ilgili müşteriyi eğitmemize ve uzmanlığımızı ve Avrupa çapındaki teknolojik olarak ileri seviyedeki ürün yelpazemizi kuvvetlendirmemize olanak sağlayacak katma değer hizmetidir” dedi.

REKLAM ALANI