Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Panasonic’ten suya, toza ve darbeye dayanıklı Toughpad

Panasonic’ten suya, toza ve darbeye dayanıklı Toughpad
30 Nisan 2014 12:34 | Son Güncellenme: 30 Nisan 2014 12:36
A+
A-

panasonic_toughpad_mudPanasonic, Toughpad modelleriyle inşaat ve şehir planlamacılığı sektörlerinde çalışanların her türlü mobil bilişim ihtiyaçları için dayanıklı ve yüksek performanslı tablet çözümleri sunuyor.

Panasonic, Türkiye’nin de içinde bulunduğu coğrafyada depremin yapılar ve yerleşimler üzerindeki etkilerinin konuşulduğu, MMI Eurasia Fuarcılık tarafından düzenlenen INTERGEO Eurasia ve Seismic Safety Fuarları’nda sahada çalışanlara kesintisiz mobil bilişim sağlayan, suya, toza, darbelere, aşırı sıcak ve soğuklara dayanıklı Toughpad ürün yelpazesini sundu. Yapı ve mühendislikle ilgili tüm sektörlerde çalışanlara zorlu çalışma koşullarına dayanıklı çözümler sunan Panasonic Toughpad modelleri, ayrıca kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik ve güvenlik gibi sektörlerin de mobil çalışma ortamlarını daha verimli kılıyor. Panasonic Toughpad’ler, dayanıklılıkları, geniş bağlanabilirlik seçenekleri ve uzun pil ömürleriyle herhangi bir ofise bağlı kalmaksızın “kesintisiz çalışma” imkanı sağlıyor. Tüketici tabletlerinin yetersiz kaldığı performans, kesintisiz çalışma, modüler yapı ve ofis yazılımlarıyla tam uyumluluk gibi konularda yapı ve mühendislik sektörleri çalışanlarına önemli avantajlar sağlayan Panasonic Toughpad ürünleri 28-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye’nin ilk ikiz fuarları INTERGEO Eurasia ve Seismic Safety Fuarları katılımcılarının beğenisine sunuldu.fz_g1_usage_image

Esneklik ve performans

Eldiven ile kullanılabilme, güneş ışığında görülebilen ve yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, kamera, barkod okuyucu gibi özellikleriyle öne çıkan Toughpad modelleri, güvenilirliklerinin yanı sıra el kayışları ve kılıflar gibi opsiyonel aksesuarlarıyla sahada kolay bir kullanım sunuyor. Yüksek performans için Intel® Core™ işlemciler, SSD, GPS, Bluetooth teknolojilerinin yanı sıra akıllı kart okuyucu gibi özellikleri barındıran Toughpad serisi, sahada çalışan ve üstün performanstan vazgeçmek istemeyenler için tasarlandı.

Dahili GPS ile dünyanın her yerinde isabetli konum bilgisi

Panasonic Toughpad modellerinin tümü opsiyonel GPS alıcısına sahiptir. Böylece dünyanın neresinde olursanız olun veri iletişimine gerek kalmadan konum bilginizi isabetli bir şekilde öğrenebilirsiniz. Windows® 8.1 platformunun sunduğu geniş haritalama ve konum belirleme yazılımlarının tümünü avuç içine sığabilen boyutlarda yanınızda taşıyabilirsiniz.

Tüketici tabletlerinden farklı

Panasonic’in kesintisiz mobil çalışma anlayışına yönelik olarak tasarladığı dayanıklı tabletleri Panasonic Toughpad sayesinde yapı ve mühendislik sektörü çalışanları artık tüketici tabletlerinin profesyonel çalışma ihtiyaçlarına yetersiz kalan kısa pil ömrü, zorlu fiziksel koşullara uygun olmayan tasarım ve açık alanda çalışmaya elverişsiz ekran gibi dezavantajlarıyla vedalaşıyor. Panasonic’in Türkiye’nin ilk ikiz fuarları INTERGEO Eurasia ve Seismic Safety Fuarları ziyaretçilerinin beğenisine sunduğu Toughpad modelleri arasında FZ-M1, yapı ve mühendislik sektörlerinin ihtiyaçlarına yönelik özellikleriyle dikkat çekiyor. 150 cm yükseklikten düşmelere karşı dayanıklılığı testlerle sabit olan Toughpad FZ-M1, toz ve suya karşı uluslararası IP65 direnç standartlarını karşılıyor ve -10 ila +50 derece arasındaki sıcaklık koşullarında verimli bir şekilde çalışabiliyor.

Dünyanın ilk Intel® CoreTM i5 işlemcili, tamamen dayanıklı, fansız çalışan 7 inç tableti olan FZ-M1, yalnızca 540 gram ağırlığa ve 18 mm kalınlığa sahip. Geniş bağlantı ve esneklik seçenekleriyle öne Çıkan FZ-M1, 4G mobil geniş bant, GPS ve anten özellikleri sayesinde konum bilgisi ve veri iletişiminin önem taşıdığı yapı ve mühendislik sektörlerindeki mobil çalışanlara, bilgi ve verileri anlık olarak paylaşma imkanı sunuyor. Mini-Serial, LAN, NFC, akıllı kart okuyucu, 1D/2D barkod okuyucu, UHF RFID, tam boyut USB 3.0, Micro SD, kulaklık ve microSIM ürünün opsiyonel özellikleri arasında yer alıyor.fz_g1_generator

Ortam ışığı sensörü gibi dahili pil ömrü tasarruf teknolojilerine sahip olan Toughpad FZ-M1, 2 saat süreli şarj edilen kullanıcı tarafından değiştirilebilir pili ile 8 saat boyunca çalışabiliyor. Daha uzun süre çalışma ihtiyacı duyan kullanıcılar için çalışma anında değiştirilebilir pil kurulumu ayarlanabilir giriş seçenekleri ile yapılabiliyor.

Yeni jenerasyon Full HD dayanıklı tablet

Panasonic’in dayanıklı tablet çözümleri arasında 10,1 inç’lik IPSα ekranıyla FZ-G1 bulunuyor. WUXGA (1920×1200) çözünürlük ve 800 cd/m²’ye kadar parlaklığıyla yüksek çözünürlüklü dokümanlar üzerinde açık havada çalışmayı kolaylaştıran FZ-G1, 10 parmak dokunmatik algılamalı ekranında digitizer kalem kullanımına da imkan sağlıyor. Intel® Core™ i5-3437U vPro işlemciden gücünü alan FZ-G1, 120 cm yükseklikten düşmelere dayanıklılık gösterirken toz ve suya karşı uluslararası IP65 direnç standartlarıyla da uyumlu. Kullanıcı tarafından değiştirilebilen bataryasıyla 8 saate kadar batarya ömrü sunan FZ-G1, Panasonic’in Toughpad modellerinde belirlediği “kesintisiz çalışma” prensibini destekliyor. Eklenebilir opsiyonel özellikleri arasında RJ-45, D-sub (9-pin), Micro SD/SDXC hafıza kartı gibi seçeneklerin de sunulduğu Panasonic Toughpad FZ-G1, üstün dayanıklılık ve performansı yaklaşık 1.1 kg’lık hafif tasarımında birleştiriyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI