Dolar 32,5541
Euro 34,7341
Altın 2.491,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Oto İsmail yeni binasından hizmet vermeye başladı

Oto İsmail yeni binasından hizmet vermeye başladı
18 Mayıs 2016 15:06 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2016 16:03
A+
A-

OTO İSMAİL 1

“Oto İsmail Otomotiv 1977 yılından bu yana otomotiv yedek parça sektörüne vermiş olduğu hizmetleri ile anılan Oto İsmail, yeni binasından hizmet vermeye başladı.

Oto İsmail Kurucularından İsmail Şağbankalem ;

“Otomobil olduğu müddetçe her zaman yedek parça vardır, bizim sektörün önünün açık olduğunu düşünüyorum. Daha iyi hizmet vermek için Oto İsmail olarak yeni binamızda yola devam ediyoruz.”

İSMAİL ŞAĞBANKALEM

İsmail Şağbankalem;Oto İsmail Otomotiv 1977 yılından bu yana otomotiv yedek parça sektörüne vermiş olduğu hizmetleri ile anılmaktadır. Göstermiş olduğumuz uzun soluklu başarı öykümüz; müşterilerimizin firmamıza duyduğu güvenden gelmektedir. Başarıya giden yolda müşterileriyle beraber yürüyen, kaliteyi ön planda tutan, yenilikleri takip eden, piyasa koşulları hangi şartlarda olursa olsun sözünde duran bir firma olmaya devam edeceğiz.

Yaptığımız her işte, müşterilerimizin beklentilerinin de ötesine geçecek, en iyi olmak ve gelecek nesillerin de bizimle aynı çizgide ilerlemesini sağlamak en büyük hedeflerimizden biridir”dedi.

 “Her zaman etkinliğimizi arzumuzu ve heyecanımızı yitirmeden sektöre olan katkımızı artıracağız”

KADİR ŞAĞBANKALEM

Oto İsmail Kurucularından Kadir Şağbankalem;

Amacımız; bayilerimizi, tedarikçilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun edebilen ve onların ihtiyaçlarını giderebilen, sektörün lideri bir otomotiv yedek parça şirketi olmaktır. Firmamızın amacı, müşterimizin ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde anlayarak, onlara alternatif dağıtım kanları ile beraber, kaliteli ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmaktır. Her zaman etkinliğimizi arzumuzu ve heyecanımızı yitirmeden sektöre olan katkımızı artıracağız dedi.

oto ismail bina

 

Kadir Şağbankalem; “Oto İsmail Otomotiv 1977’den beri otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız kurulduğu yıldan bu yana müşteri odaklı çalışması sonucu ithal ve yerli araçların yedek parça tedarikinde Türkiye’deki en büyük firmalardan biri haline gelmiştir. Oto İsmail Otomotiv Türkiye’deki tüketicilerin doğru ve uygun fiyata, araçları için yedek parça tedariki yapabilmelerini ilke edinmiştir. Bunun için de pazara yeni girmiş ve Türkiye’de satışı bulunan binek ve ticari araçların yan sanayi ve orijinal ürünlerin stokunda bulundurarak müşterilerine çeşitlilik sağlamaktadır. Avrupa’nın en büyük yedek parça organizasyonlarından biri olan Auto Distribution International’ın (AD) Türkiye’deki kolu, Ekol Otomotiv’in kurucu ortağı olan Oto İsmail Otomotiv, uluslararası deneyimleri de Türkiye’ye adapte etmektedir.

Firmamız birçok tedarikçi ile zengin ürün çeşidini stokunda aktif tutarak müşterilerine sunmaktadır. Bunu deneyimli personel kadrosu ile beraber, Türkiye genelindeki lojistik ve ekipman desteği ile başarmaktadır. Mevcut olan 12.000 metre kare kapalı alana kurulmuş deposunun yanı sıra Gebze’de bulunan 20.000 metre kare deposunu da hizmet vermeye hazır hale getirmiştir. Her geçen gün, yeni projelerle sektördeki konumumuzu ve hizmetlerimizi bir adım ötesine taşıyacağız.”

Hedeflerimiz ve Hizmetlerimiz

Firmamız temel ilkelerinden biri bulunurluk ve parçaların müşteriye ulaşmasıdır. Günümüzde bu önemli ilkeler, gerek toptancılar gerekse perakendeciler için olmazsa olmaz bir kriterdir. Strateji bölgelerdeki profesyonel satış temsilcimiz ile müşterimize satış desteği sağlamaktayız. Ayrıca İstanbul merkezimizde yer alan Call Center departmanı ile müşterilerimizin isteklerini günün her saati karşılamaktayız,dedi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI