Dolar 32,4986
Euro 34,7995
Altın 2.488,58
BİST 9.564,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

OSTİM’Lİ SANAYİCİLERDE NÖBET DEĞİŞİMİ

OSTİM’Lİ SANAYİCİLERDE NÖBET DEĞİŞİMİ
10 Temmuz 2019 11:40
A+
A-

 

OSTİM, İvedik ve Sincan OSB’lerde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarının çatı kuruluşu ORSİAD’da, seçim heyecanı ve bayrak değişimi yaşandı. Derneğin genel kurulunda yeni yönetim, Levent Çamur başkanlığında oluştu. Yeni başkan, “Yapacak çok işimiz var” dedi.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD)’nin 20’nci olağan genel kurulu, üyelerin geniş katılımıyla dernek merkezinde gerçekleşti. Seçim heyecanının yaşandığı kongrede, yaklaşık üç yıldır dernek başkanlığını yürüten Başkan Nedret Yener, yeniden aday olmadı ancak yeni yönetime tam destek sözü verdi. Yener, “Görev süremiz boyunca OSB’lerin sorunlarının çözümü başta olmak üzere sanayicileri ilgilendiren her konuda elimizi taşın altına koyduk. Bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Genel kurula katılan kurum ve kuruluş temsilcileri de ORSİAD’ın OSB’lere ve üyelere katkısından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yeni Başkan Levent Çamur

Genel kurulda konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları ve denetim kurulu raporu okundu, oy birliğiyle ibra edildi. Ardından da oy verme işlemine geçilerek, ORSİAD’ın yeni yönetim kurulu belirlendi. ORSİAD Başkanlığı’na Ankara’nın tanınmış sanayicilerinden Karba Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çamur seçilirken, yönetim kurulu Bilal Güneş, Burcu Erdoğan Kaya, Fatih Murat, Ömer Ünsal, Zeki Akgül, Mehmet Uğur Erzurum, Talip Işık ve Abdullah Aybars Göztepe’den, denetim kurulu ise Hamza Akca, İsmail Aydın ve Yaşar Akan’dan oluştu.

Çamur: Önceliğimiz Üretimi Desteklemek

ORSİAD’ın yeni Başkanı Levent Çamur, güven ve destekleriyle ORSİAD bayrağını kendilerine teslim eden üyelere teşekkür ederek, “Görev ve sorumluluğumuzun farkındayız. Yapacak çok işimiz var. Tüm çalışmalarımızın odağında öncelik üretimi desteklemek olacak; bu hedef doğrultusunda OSTİM, İvedik ve Sincan OSB’lerdeki üyelerimizin iş ve sosyal hayatlarına dokunmayı birinci vazife sayacağız. Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz; üyelerimiz için, şehrimiz için, memleket için bizden istenen, beklenen ne varsa, onları gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

REKLAM ALANI