Dolar 32,3119
Euro 35,0621
Altın 2.278,19
BİST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Now Bomonti’de ofisten konuta farklı seçenekler

Now Bomonti’de ofisten konuta farklı seçenekler
01 Mart 2014 08:38 | Son Güncellenme: 01 Mart 2014 08:39
A+
A-

Now Bomontiİstanbul’un tam merkezinde iş ve yaşam alanlarını birleştiren Now Bomonti, tüm detaylarında hayatı kolaylaştırmaya hazırlanıyor. Yüzyılın yeni trendi olarak kabul edilen ‘modüler yapı’nın son örneği olarak A+ standartlara sahip projede her ihtiyaca yanıt verebilecek residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri yer alıyor. Now Bomonti’nin ayrıcalıklı yaşamına 5 bin 500 dolardan başlayan metrekare fiyatları ile ulaşmak mümkün.

Ali Başyazıcıoğlu Holding’in Kayseri’deki deneyimini İstanbul’a taşıdığı projesi Now Bomonti,  yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 15 kat olarak planlanan projede, ilk sekiz kat ofis birimlerine ayrılırken, dokuzuncu kattan sonrası ise talebe göre residence veya home ofis olarak tasarlanabiliyor.

Projenin en önemli özelliği ise modüler yapısı ile tüm alanlarda 60 metrekareden 2 bin metrekareye kadar farklı seçeneklere ulaşılabilmesi. 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişen metrekare fiyatları ile satışa sunulan Now Bomonti’de her birim için 3,75 metre kat yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı yaratılıyor.

İnşaat süreci hızla ilerleyen Now Bomonti, fitness center, spa,  şarap kavı, vitamin bar, restaurant, cafe ve teras bahçe gibi zengin sosyal alanları ile de ön plana çıkıyor. Modern mimari ile kalitenin birleştiği projede, concierge hizmeti, residence, home ofis ve ofisler için ayrı lobiler, resepsiyon ve kapalı otoparkların yanı sıra akıllı asansör sistemi, 24 saat izlenen kamera ve otomatik giriş kontrol sistemi de bulunuyor.

Now Bomonti’nin bir diğer avantajı ise özel lokasyonu. Proje, Taksim, Nişantaşı ve Şişli ile metroya yürüme mesafesinde, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprü’lerine kısa sürede ulaşım sağlayan tünellere birkaç yüz metre uzaklıkta konumlanıyor.

 

 

REKLAM ALANI