Dolar 32,5813
Euro 34,7803
Altın 2.507,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Nolte,Türkiye ve Dünya’daki ilk express mutfak mağazasını Kalamış’ta açtı

Nolte,Türkiye ve Dünya’daki ilk express mutfak mağazasını Kalamış’ta açtı
14 Eylül 2012 12:57 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2012 13:00
A+
A-

Açılışa avrupa birliği Avrupa Birliği Bakanı Egemen bağışta katıldı.

Mutfak ve yatak odası tasarımlarıyla evlere ayrıcalık ve kalite sunan Alman markası Nolte, 2012 yenilikleri arasında yer alan Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı. Mağazanın açılışı dolayısıyla gerçekleşen törene,T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ileAk Parti Milletvekili Osman Boyraz da katıldı.

   2009 yılında Türkiye’de açtığı ilk Nolte Home Studio mağazasıyla birlikte büyük ilgi gören dünyaca ünlü Alman markası Nolte, ülkemizdeki yükselişini sürdürüyor. Daha önce İstanbul, Ankara, İzmir,Kıbrıs,Bursa ve Kayseri’de toplam dokuz mağaza açan NolteMutfak,bu zincire onuncu halkayı yine İstanbul Kalamış’ta ekledi. Açılışı yapılan Kalamış Nolte Home Studio mağazası; markanın 2012 yılı yeniliklerinin başında gelen Express Mutfak tasarımlarının satışının ve tanıtımının yapılacağı dünyadaki ve Türkiye’dekiilk mağaza olma özelliğini taşıyor.

            Kurdeleyi, Avrupa Birliği Bakanı’mız Egemen Bağış kesti…

Kalamış Nolte Home Studio’nunaçılışında kurdeleyi, törene katılan T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağışkesti. Bağış, açılışta yaptığı konuşmada, dünyaca ünlü büyük bir marka olan Nolte’nin Almanya’dan sonra yatırım yaptığı ilk ülkenin Türkiye olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Egemen Bağış “Bugün İstanbul’umuz ve Kadıköy’ümüz çok önemli bir mağazaya daha kavuşuyor. Alman Nolte, mutfak alanında çok önemli ve cumhuriyetimizle yaşıt olan bir marka…1923 yılında kurulmuş olan Noltemarkası, Almanya dışında ilk kez bir başka ülkede şirket kurdu, o da Türkiye… Marka, Express Mutfaklar konusundaki ilk mağazasını da ülkemizde açıyor. Bu gurur verici bir olay…Avrupa Birliği’nin içine düştüğü ekonomik krizde Türkiye’nin nasıl bir çıkış yolu olduğunu hep anlatıyoruz. Bunu en iyi değerlendiren markalardan biri Nolte markası oldu ve ülkemize gelerek yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Almanya’da Türk – Alman dostluğunun pekişmesine vesile olan 3 milyon kardeşimiz yaşıyor. Biz de Avrupa Birliği Bakanlığı olarak; kendimizi Türkiye’nin reform mutfağı olarak tanımlıyoruz. Bu yüzden böylesine anlamlı bir açılışta, Avrupalı bir markanın Türkiye’de, İstanbul’umuzda yer almasında bizim de bu açılışa katılarak destek vermemizin önemli olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz, özgüvenle hareket ettiği sürece Türkiye’nin Avrupa Birliği yolculuğunda hiçbir engel tanımıyoruz. Umuyoruz önümüzdeki yıllarda ülkemiz uluslararası platformlarda olduğu gibi Avrupa Birliği’nde de en saygın ve en değerli ülkelerde biri olacak. Bugünkü açılış da bunun habercilerinden biridir. Firma yetkililerine teşekkür ediyor ve yeni mağazalarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

 Nolte Express Mutfaklarda,üstün özellikler daha ekonomik fiyata…

Genel olarak toplu satışlar için tasarlanan ve üretilen Express Mutfakların en önemli özelliği, taşıdığı Alman Noltekalitesini çok daha ekonomik fiyatlarla sunuyor olması. Marka böylece inşaat firmalarının hayata geçirecekleri seçkin rezidans projelerine değer katmayı, aynı zamanda üstün kalite ve uygun fiyat ayrıcalığı yaratmayı hedefliyor.Kalamış Nolte Home Studio mağazasında Express Mutfakların yanı sıra ev dekorasyonunda dünya trendlerini belirleyen mutfak, yatak odası ve dolap sistemleride müşterilerin beğenisine sunulacak. Köklü marka, 2013 yılı sonuna kadar Türkiye’deki mağaza sayısını da 18’e yükseltmeyi amaçlıyor.

NolteExpress Mutfaklar, fiyat avantajının yanı sıra üstün teknik özellikleri ile de dikkat çekiyor. 50 kg yük taşıyabilme kapasitesi, Alman devi Hettich markalı mekanizmalar, Noltekalitesinde üretilen 40 mm ve 50 mm kalınlığındaki laminattezgahlar, 4 farklı açılım tipinde çekmece mekanizması alternatifi, MatrixLine 150 ölçü sistemi ile esnek ve alternatifli tasarım imkanı, Express Mutfakların özelliklerinden sadece birkaçı…

REKLAM ALANI