Dolar 32,5253
Euro 34,8779
Altın 2.485,04
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Medya yeni anayasaya kilitlendi!

Medya yeni anayasaya kilitlendi!
06 Ocak 2016 15:18
A+
A-

Medya_Yeni_Anayasa_ya_Kilitlendi

Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni anayasa görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Geçen hafta CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Davutoğlu bu hafta da Devlet Bahçeli’yle bir araya geldi. Her iki görüşmeden ‘’Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na’’ destek kararı çıktı.

Yeni Anayasa Hakkında 5 Önemli Başlık

Medya takip sektörünün öncüsü Ajans Press, görüşmelerin medyadaki yansımalarını inceledi. Ajans Press ’in araştırmasına göre hafta boyunca en dikkat çekici gündem maddesi bu görüşmeler oldu. Yazılı basına yansıyan görüşme haberleri incelendiğinde, öne çıkan 5 konu dikkat çekti.

Başkanlık Sistemi Basının Gündemindeydi!

Bunlardan hakkında en çok haber yapılan konu, 645 haberle Başkanlık Sistemi oldu.Dış politikaya dair görüşme notları 420 habere konu olurken, TBMM iç tüzük değişiklik teklifi 271 haberle görüşmenin en dikkat çeken başlıklarından biri oldu. Yeni yıl bütçesi (218 haber) ve terörle mücadele (250 haber) de basının en fazla üzerinde durduğu diğer görüşme notları arasındaydı.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI