Dolar 32,3658
Euro 34,9484
Altın 2.325,25
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Lojistik Vaka Yarışması 2016 Başvuruları Başlıyor!

Lojistik Vaka Yarışması 2016 Başvuruları Başlıyor!
12 Kasım 2015 10:51
A+
A-

 

Lojistik Vaka

Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden Mars Logistics sektörün gelişimini destekleyen projelerine hız kesmeden devam ediyor. Mars Logistics liderliğinde düzenlenen ve artık bir gelenek haline gelen Üniversiteler arası Lojistik Vaka Yarışması bu yıl 13. kez düzenleniyor.

Ülkemizin bulunduğu jeopolitik konum açısından dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri olması nedeni ile taşımacılık, depolama, dağıtım, gümrükleme, paketleme, sigorta ve ilgili diğer faaliyetlerin bütünleşik bir şekilde gerçekleştirildiği lojistik sektörü, her geçen gün daha çok ve nitelikli insan kaynağına ihtiyaç duyuyor. 13 yıldır lojistik zeka, ekip çalışması, proje yönetimi gibi pekçok donanıma hakim olmayı gerektiren lojistik sektörünü yakından tanıma ve analiz etme imkanı sunan Lojistik Vaka Yarışması, öğrencileri yarışmaya davet ediyor. Mars Logistics’in ana sponsorluğunda LODER tarafından düzenlenen Lojistik Vaka Yarışması kapsamında ekipler, 3’erli gruplar halinde 3 ayrı kategoride yarışıyorlar. Ekiplerin verilen vaka üzerine hazırlayacağı çözümler; LODER tarafından belirlenen jüri üyelerince değerlendiriliyor ve bu değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli para ödülleri veriliyor.

Üniversite öğrencilerine, yaratıcı lojistik çözümleriyle takım halinde yarışarak hem ödüller kazanma hem de Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi alanında kariyerlerine yön vermelerini sağlayacak bir bakış açışı kazanma imkanı sunan Lojistik Vaka Yarışması’nın son başvuru tarihi 31 Ocak 2016.Lojistik sektöründe kariyer yapmayı planlayan tüm ögrencileriwww.marslogistics.com adresindeki formu doldurarak yarışmaya katılmaya davet ediyoruz.

 

REKLAM ALANI