Dolar 32,5619
Euro 34,8813
Altın 2.429,52
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Kuzey Irak’ta büyümeyi sürdürüyor…

Kuzey Irak’ta büyümeyi sürdürüyor…
27 Haziran 2013 07:16 | Son Güncellenme: 27 Haziran 2013 18:41
A+
A-

alfemo

Türkiye’nin mobilya ihracatında lider markası Alfemo, Irak ve Kuzey Irak’a mobilya ihracatı yapan şirketler arasında da yıllardır ilk sıralarda yer alıyor. Alfemo, dünya markası olma hedefine uygun olarak kurduğu stratejik iş bağlantılarıyla, bu bölgedeki mağazalarına da her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Kuzey Irak’ta toplam 13 satış noktasıyla Avrupa Kalite Ödüllü mobilya koleksiyonlarını tüketici ile buluşturan Alfemo, bölgedeki mağazalarına geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi.

 

Kuzey Irak’ın en önemli şehirlerinden Süleymaniye’de, 10.000m² nin üzerinde kapalı alanı ile Iraklılara hizmet verecek olan Diwanland 2 AVM’nin açılışı, seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Alfemo; Diwanland 2 AVM içerisinde yer alan; ev mobilyası koleksiyonunun sergilendiği Concept Showroom’u, genç ve çocuk odalarının sergilendiği Kids & Teens Alfemo Showroom’u ve ikramların yapıldığı Alfemola’sı ile açılışın en çok ilgi çeken markası oldu.

 

Alfemo Yönetim Kurulu Başkanı Ali Davulcuoğlu’nun bizzat katılarak Süleymaniye Yatırımlar Genel Müdürü Ferman Garib’e plaket verdiği açılış töreninde, Süleymaniye Valisi Behroz Muhammed Salih, Süleymaniye Belediye Başkanı Yusuf Yasın ve MOSDER Başkanı Ahmet Güleç de hazır bulundular.

 

Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninin ardından AVM’yi 1000’i aşkın Süleymaniyeli ziyaret etti.

 

Iraklılar’ı konsept mobilya ile buluşturan Alfemo, önümüzdeki aylarda Keler şehrinde açılacak Diwanland 3 AVM içinde yer alacak bir diğer showroom’unun hazırlıklarına da hızla ve özenle devam ediyor.

 

REKLAM ALANI