Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

KOBİ Express hizmeti DHL Express’e EMEA birinciliği getirdi

KOBİ Express hizmeti DHL Express’e EMEA birinciliği getirdi
02 Temmuz 2014 10:57
A+
A-

DHL Express Turkiye CEO su Markus Recling (solda) ve DHL Express Turkiye Pazarlama. Musteri Iliskileri ve Iletisim Direktoru Nil Keskin Keles (soldan ucuncu)Müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen DHL Express Türkiye’nin 2013 yılında hayata geçirdiği KOBİ Express hizmeti, çağrı merkezi sektörünün uluslararası arenadaki en saygın organizasyonlarından Contact Center World tarafından düzenlenen “Uluslararası En İyi Uygulamalar” yarışmasında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın “En İyi Satış Kampanyası” ödülüne layık görüldü. KOBİ’lere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken DHL Express Türkiye, Kasım ayında Amerika’da Dünya Birinciliği için yarışacak.

DHL Express Türkiye, KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda 2013 yılında başlattığı KOBİ Express kampanyası ile Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinin “En İyi Satış Kampanyası” ödülüne layık görüldü. DHL Express Türkiye, KOBİ’lere özel 7/24 ulaşılabilen telefon hattı üzerinden KOBİ’lerin her türlü sorularını yanıtlıyor ve  E-gönderi çözümleri ile gönderi yapma işlemlerini kolaylaştırmanın yanı sıra gönderi izleme ve takip araçları ile gerçek zamanlı olarak takibini sağlıyor. Şirket aynı zamanda profesyonel müşteri temsilcileri ile yurtdışına açılmış ya da açılma konusunda bilgi edinmek isteyen KOBİ’lere tekstil, otomotiv, sağlık ve teknoloji gibi farklı sektörlere özel kılavuzlar sunuyor ve KOBİ’ler ile ihracatın uzman isimlerini bir araya getirerek KOBİ’lere uluslararası pazarlarda başarılı olmak için yol gösteren seminerler organize ediyor.

Contact Center World tarafından 27 Haziran’da Portekiz Lizbon’da düzenlenen “Uluslararası En İyi Uygulamalar” yarışmasında “En İyi Satış Kampanyası” dalında EMEA bölgesinin en iyisi seçilen DHL Express Türkiye adına ödülü,  kampanyayı başarıyla yürüten DHL Express Türkiye çalışanları aldı.

DHL Express Turkiye KOBI Express Hizmeti ile EMEA Birincisi OlduDünya Şampiyonluğu için Amerika

Geçmişte Portekiz Kraliyet Ailesi’nin  malikanesi  olan  Penha Longa Resort’ta gerçekleşen ödül töreninde görüşlerini paylaşan DHL Express Türkiye Pazarlama, Müşteri İlişkileri ve İletişim Direktörü Nil Keskin Keleş, “Bu anlamlı ödülü, tıpkı bize layık görülen diğer ödüller gibi, DHL Express Türkiye çalışanlarının, müthiş bir takım çalışmasıyla ve inançla ortaya koyduğu başarılı çalışmalarının ve emeğinin sonucu olarak görüyoruz. Büyük bir sorumluluk bilinciyle kabul ettiğimiz bu ödül, doğru iş anlayışımızın, başarılı ekip çalışmamızın ve müşterilerimizin ve Türk KOBİ’lerinin ilk tercihi olduğumuzun bir başka önemli göstergesi. Bu başarı bize önümüzdeki dönem için daha da büyük sorumluluk veriyor. Aldığımız bu başarılı sonuç doğrultusunda DHL Express Türkiye’yi ve ülkemizi Kasım ayında Amerika’da düzenlenecek Dünya Ödülleri’nde gururla temsil edeceğiz,” dedi.

Nil Keskin Keleş; KOBİ’lerin “444 00 40’ı arayarak KOBİ Express hattından ihtiyaç duydukları bilgiye istedikleri anda ulaşabileceklerini hatırlatarak, “Profesyonel müşteri temsilcilerimizle,  yurtdışında  yeni pazarlara açılmak isteyen KOBİ’lerimize, tekstil, otomotiv, sağlık ve teknoloji gibi farklı sektörlere özel kılavuzlar sunarak, onların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyor ve ihracattaki paylarının artmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda mikro ihracat, e-gönderi çözümleri ve sektörel rehberler gibi hizmetlerimizi de sürece entegre ederek ihracat ve ithalatı kolaylaştırıyoruz. Mikro ihracat hizmeti ile birlikte, 150 kg altında ve 7 bin 500 Avro’ya kadar olan ticari ürünlerin kolaylaştırılmış gümrük süreçleriyle yurtdışına açılmasına imkan veriyoruz. Ayrıca KOBİ’lere yönelik düzenlediğimiz  seminerlerle de KOBİ’lerin ihtiyacı olan bilgiye erişmelerini sağlayarak küresel pazarlarda ellerini güçlendirmeye çalışıyoruz,” diye konuştu.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI