Dolar 32,3583
Euro 34,9921
Altın 2.326,20
BİST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kimya sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşma noktası

Kimya sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşma noktası
10 Ekim 2014 11:23
A+
A-

Kimya Sektörünün Avrasya’daki En Büyük Buluşma Noktası: 6. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem Show Eurasia 2014 başlıyor.

ChemShowFuar

16-18 Ekim 2014 tarihleri arasında, Artkim Fuarcılık organizatörlüğünde Kimya Sektör Platformu Desteği ile Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “6. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı” Chem Show Eurasia 2014, 50 ülkeden 1.000’in üzerinde firma ve firma temsilciliği katılıyor. Yurtiçi ve yurtdışından, 10.000’in üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi beklenen fuarda eş zamanlı olarak T.C. Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti Programı da düzenleniyor.

 Kimya sektörünün farklı alt dallarında 35 sivil toplum kuruluşundan oluşan Kimya Sektör Platformu (KSP) ve Üyeleri işbirliği düzenlenen  Chem Show Eurasia 2014, “Boya, Yapıştırıcı, Yapı Kimyasalları, Kozmetik, Deterjan, İlaç, Petrokimya, Kağıt, Kauçuk, Gıda, Seramik, Cam, Emaye, Plastik, Tekstil Kimyasalları, Deri Kimyasalları, Kimyasal Ara Ürünler üretiminde kullanılan, hammadde, özel ve spesifik kimyasalların yer aldığı ve aynı zamanda üretim yapmak için gerekli olan Laboratuar, makine, ekipman, ambalaj ve sistemleri”nin tek bir platformda sergilendiği Kimya Sanayi Sektörü’nün dünyaca kabul görmüş bir fuarı.

Chem Show Eurasia 2014’de Çin, Malezya, Hindistan ve İran Pavilyonları

Chem Show Eurasia 2014, Kimya sektöründe ülkemizin ve dünyanın önde gelen kimyasal hammadde üreticileri ve tedarikçilerinin bireysel katılımlarının yanı sıra, Çin, Malezya, Hindistan ve İran Pavilyonları’na ev sahipliği yaparak bu ülkelerden gelen katılımcı firmaları bir araya toplayıp yerli ve yabancı fuar ziyaretçileriyle buluşturacak.

 Chem Show Eurasia 2014 Özel Bölümü: Cosmetics & Home Care Ingredients

Ülkemizde hızla gelişmekte olan kişisel bakım ve ev temizlik ürünleri, kimyasalları ve bileşenlerine yönelik “Cosmetics & Home Care Ingredients” Özel Bölümü de bu yıl ilk kez ” Chem Show Eurasia” ile birlikte eş zamanlı olarak düzenleniyor. Kişisel bakım ve ev temizlik ürünleri sektörünün hammadde ve teknoloji kaynaklarının artmasına katkı sağlayıp yeni ürün geliştirilmesi için kullanılan yeşil kimyasallar ile yeşil teknolojiler de fuarın en dikkat çekici bölümlerinden biri.

Workshop Programları

Fuar merkezinde kurulacak olan Workshop alanında, yerli ve yabancı katılımcı firmaların yanı sıra Türkiye’nin önde gelen akademisyenleri tarafından yapılacak olan sunumlarla, sektör mensupları en yeni ürünler, teknolojiler ve yeni gelişmelere ulaşma fırsatı bulacak.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI