Dolar 32,5209
Euro 34,8509
Altın 2.489,09
BİST 9.524,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Kayseri’de elektrik faturasını güneş ödeyecek

Kayseri’de elektrik faturasını güneş ödeyecek
20 Şubat 2014 08:06
A+
A-

GunesPanelleri

 Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Form Temiz Enerji’nin Kayseri’de düzenleyeceği güneş enerjisi bilgilendirme toplantısına katılarak “Fotovoltaikte Lisanssız Tüketimin Dünya ve Türkiye’deki Önemi” hakkında konuşacak.

Güneş enerjisi sektörünün önemli firmalarından Form Temiz Enerji, 25 Şubat 2014 tarihinde Kayseri’de “Anadolu Kaplanları Elektrik Faturasından Korkmaz!” sloganıyla endüstriyel kuruluşlara yönelik güneşten elektrik üretimi konusunda bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Novotel Kayseri’de gerçekleştirilecek toplantıda Kayserili yatırımcı ve iş adamlarına güneş enerjisinden yararlanılarak kendi elektriğini üretmenin, enerji yatırımı maliyetlerinden tasarruf etmenin yolları anlatılacak.

Merkezi Çin’de bulunan ve 2013 yılını pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerindenYingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, toplantıya konuşmacı olarak katılarak “Fotovoltaikte Lisanssız Tüketimin Dünya ve Türkiye’deki Önemi” hakkında bilgi verecek. Toplantıda Form Temiz Enerji Genel MüdürüEnis Behar ise “Güneşten Lisansız Elektrik Üretiminde İzlenmesi Gereken Tüm Adımlar “ konulu bir sunum gerçekleştirecek.

Uğur Kılıç konuşmasında Türkiye’nin enerji hedeflerine ulaşmasında güneş enerjisinin gerekliliği, dünyada güneş paneli pazarı ve Yingli Solar’ın Türkiye’deki lisanssız elektrik üretimine yönelik projeleri hakkında bilgiler verecek.

Güneş, Kayseri sanayisine büyük enerji katar

Toplantı öncesi konuşan Uğur Kılıç: “Kayseri yıllık güneşlenme süresi yüksek olan, hem üretim hem de güneş açısından zengin bir ilimiz. Kayserili sanayicilerin ihtiyaç duydukları elektriği üreterek tasarruf yapmak, hatta ihtiyaç fazlasını satabilmek için güneş enerjisinin sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Güneş, Kayseri’nin üretimine büyük ve kesintisiz bir enerji katacaktır” dedi.

 

REKLAM ALANI