Dolar 32,3669
Euro 34,9579
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Karre kendinden sonrakilere ilham veriyor…

Karre kendinden sonrakilere ilham veriyor…
12 Temmuz 2013 09:07
A+
A-

viko karre beyaz

 Karre… öncü ve yenilikçi…

VİKO’nun minimal formuyla kısa zamanda kullanıcıların öncelikli tercihleri arasına giren ürünü Karre, tasarımcılara ve dekorasyonlara ilham vermeye devam ediyor. Zarafetini yalınlığından alan Karre, seçkin renkleriyle ve keskin hatlarıyla öne çıkıyor. Bununla birlikte uygulandığı alanlarda bütünlüğün uyumlu bir parçası oluyor. Her duvar rengini tamamlayan, her mobilya zevkiyle örtüşen, her eve ve her ofise özel bir hava katan, anahtar ve priz tasarımı beklentilerine karşılık veren Karre, bu alanda büyük bir eksikliğe cevap veriyor.

Minimalizm Karre şeklinde…

Yaşam alanlarının güzelliğini ortaya çıkaran minimalist Karre, bulunduğu mekanlara VİKO’nun sektör liderliğinden gelen öncü ve yenilikçi bakış açısını da ekliyor. Karre uyumlu şıklığı hayatın bir parçası yapıyor. Fazlalıkları eleyerek ideal olanı tek bir karede toplayan Karre ile artık kullanıcılar ne estetikten ne de ergonomiden vazgeçmek zorunda değil. Karre ilk olmanın gücüyle duygulara sesleniyor ve hayallere ilham veriyor.

Değişimi yeniliklerle yakalamak isteyenler için minimal tasarımın şıklığı alternatifli ürün yelpazesiyle Karre’de. Farklı beğenilere, dekorasyon tarzlarına ve kişiliklere sahip kullanıcıların yaşamlarıyla örtüşen Karre’nin en büyük özelliği güzelliği yalınlık ile çerçeveleyebilmesinde yatıyor. İhtiyaçlara yönelik günün dekorasyon modasını parmakların ucuna getiren maksimum çözümler, Karre ürün yelpazesinde sunuluyor.

Enerji verimliliği için de iyi bir fikir!

Gelecek için hepimizin önceliklerinden birisi de enerji tasarrufu… Daha konforlu bir yaşam ve enerji verimliliği sağlayan, çevreye duyarlı, yenilikçi elektronik ürünler ile Karre; kullanıcı memnuniyeti için tasarlandı. Avrupa standartlarında belgelendirilmiş yeni nesil Pro Dimmer serisi, dijital ve analog termostat, hareket sensörleri, programlanabilir dijital jaluzi anahtarı gibi elektronik ürünlerle konfor ve güvenliği bir arada sunuyor.

Kolay montaj ile Karre hayatınızda…

Karre, “easyconnect” kolay montaj özelliği ile birkaç dakikada kullanıma hazır. Elektrik kablosuna hemen bağlanıyor, tek bir harekette yuvasına oturuyor. Karre ile zor kavramını ve zaman kaybını geride bırakmaya hazır olun!

Karre ile hepsi bir arada!

Karre, kolaylığın, minimal şıklığın ve enerji tasarrufunun buluşma noktası. Karre anahtar ve priz serisi 2’li, 3’lü, 4’lü, 5’li, 6’lı yatay ve dikey çerçeveleriyle mutluluğun da karesi olarak öne çıkıyor.

REKLAM ALANI