Dolar 32,3693
Euro 35,0908
Altın 2.324,13
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İTO Soma için 2 milyon TL bağışladı

İTO Soma için 2 milyon TL bağışladı
16 Mayıs 2014 08:33
A+
A-

istanbul-ticaret-odası-itoİstanbul Ticaret Odası (İTO), Soma’daki maden faciasında şehit düşen madencilerin ailelerine yardım elini uzattı. Facia ile ilgili olarak toplanan İTO Yönetim Kurulu, şehit ailelerine yönelik bir dizi destek kararı aldı.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, “Millet olarak sahip olduğumuz; birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma hasletlerimizi sergilememiz ve tek yürek olmamız gereken bir zamandayız. Şehit madencilerimizin ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

2 MİLYON TL, ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ VE 500 KOLİ GIDA YARDIMI

Başkan Çağlar, İTO Yönetim Kurulu toplantısında şehit ailelerine üç ayrı destek kararı aldıkları bilgisini vererek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İstanbul Ticaret Odası Yönetimi olarak şehit ailelerine 2 milyon TL nakdi bağışta bulunma kararı aldık. Şehit ailelerine ikinci desteğimiz de gıda yardımı şeklinde olacak. İlk aşamada, gıda maddeleri içeren 500 yardım kolisini taşıyan TIR 17 Mayıs Cumartesi günü Soma’ya doğru yola çıkacak. Bu yardımı Soma Ticaret ve Sanayi Odası kanalı ile ulaştıracağız. Erzak yardımlarını ihtiyaç olduğu sürece devam ettireceğiz.

Ayrıca, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni tercih eden şehit madencilerimizin çocuklarının eğitim ve barınma giderlerini de, üniversitemizdeki eğitim hayatları boyunca İstanbul Ticaret Odası olarak karşılayacağız.”

Başkan Çağlar, İstanbul Ticaret Odası’nın 23-25 Mayıs tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleştireceği Meclis Çalışma Toplantısı’nın iptal edildiğini de açıkladı.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI