Dolar 32,3342
Euro 35,1132
Altın 2.308,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İTO SEÇİMLERİNDE OTOMOTİV SATIŞ SONRASI KAPSAYICI GÜÇLÜ BİR LİSTE İLE SEKTÖRÜN SESİ OLMAYI HEDEFLİYOR

İTO SEÇİMLERİNDE OTOMOTİV SATIŞ SONRASI KAPSAYICI GÜÇLÜ BİR LİSTE İLE SEKTÖRÜN SESİ OLMAYI HEDEFLİYOR
06 Kasım 2022 14:51 | Son Güncellenme: 06 Kasım 2022 15:21
A+
A-

YEDPA yönetim kurulu başkanı Salih Sami Atılgan’la09 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek olan İTO seçimlerini konuştuk. Atılım Gurubu, Motorlu araçlar tamir bakım ve imalat komitesinden seçimlere girecek olan İTO 54. Komite ile kapsayıcı güçlü bir liste ile sektörün sesi olmayı hedeflediklerini belirtti. 

İTO seçimlerinde sektör bileşenlerini kapsayıcı bir yaklaşımla ile sektörün bütününe hizmet edecek bir liste ile seçimlere katılıyoruz. YEDPA ve satış sonrası en büyük federasyonu TOBFED ile birlikte ağırlıklı oto sanayi site işletmeleri, esnafları, kurumsal servisler, yıkama, lastik, akü, cam vb. sektördeki alt bileşenler, geri dönüşüm grupları, gemi sanayimize hizmet veren işletmeler gibi tüm sektör temsilcilerinin yer aldığı oldukça kapsayıcı güçlü bir liste ile 09 Kasım İTO meslek komite ve organ seçimlerine katılıyoruz.

Yenilikçi ve vizyoner bir anlayışla sadece bugünü değil, sektörün geleceğini de planlayan bir anlayışla sorunları belirliyor ve çözüm önerileri sunuyoruz.

Bu konularda kamusal görevlerde ifa eden oldukça geniş imkanlara sahip İTO ile işbirliği içinde olmayı arzuluyoruz. Tüm kaynaklarını üyelerin aidat, munzam aidatlar ve belge tahsislerindeki ücretlerden karşılayan yani üyelerinden elde eden ticaret odalarının da sektörlere destek olması önemlidir.
Artık İTO, komite üyelerinin önemsemediği kanuni zorunluluk olmazsa üyesi olmak istemediği bir kurum olmaktan çıkarılmalıdır. Konforlu binalar, lüks ortamlar inşa eden, komite üyelerinin oda imkanlarıyla gereksiz seyahatler, toplantılar yaptığı para ve zaman israflarıyla öne çıkan bir kurum olmaktan da çıkarılmalıdır.

Otomotiv satış sonrasının tamamını kapsayacak şekilde temsil yetkinliği yüksek, gruplarında liyakatli sektöre güven veren bir kadro ile seçimlere hazırız. “Dar grupların değil tüm sektörün temsilcileriyiz” anlayışıyla sektördeki yeniliklerin, elektrikli araç ve dijital teknolojilerinin ağırlık kazanacağı yeni döneme üyelerin hazırlanmasına yönelik projelerimiz çalışmalarımızla gelmek istiyoruz.
Üyelerimiz, tüm sektör temsilcilerinde alışkanlık haline gelmiş dar bir alanda belli kurumların yönlendirmeleriyle hatır ilişkileriyle seçilmişlerle değil, sektörde hizmet sunan, temsil seviyesi yüksek, kendi alanlarında başarılı, liyakatli insanlarla temsil edilmelidir.
09 Kasım Çarşamba günü yapılacak seçimlerde bu konuların ağırlık kazanacağını, iş dünyasının kendi temsilcilerini seçeceğini umuyorum. Tüm meslektaşlarımızın seçimlere katılmaya 54 motorlu taşıt vasıtaları bakim onarım komitemizde beyaz renkli oy pusulamıza oy kullanmaya davet ediyorum. Seçimlerin iş dünyamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim..

REKLAM ALANI