Dolar 32,3184
Euro 35,1145
Altın 2.295,76
BİST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İş’te en iyi teklif; Bayim olur musun Fuarı’nda !

İş’te en iyi teklif; Bayim olur musun Fuarı’nda !
16 Eylül 2017 09:37 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2017 10:27
A+
A-

Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan, franchising alanındaki ilk ve tek fuar olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 12-15 Ekim 2017’de, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar merkezinde 15.kez düzenlenecek.

“KOSGEB”, fuarın 4685 m2’sini destekliyor

KOSGEB’in desteklediği fuar, istihdam oluşturma ve yeni iş alanları yaratma anlamında Türk Ekonomisi’ne önemli katkılar sağlamakla birlikte ziyaretçi, katılımcı sayısı ve yarattığı iş hacmi açısından her geçen yıl önemli başarılara imza atıyor.
50 m2’ye kadar m2 başına 100 TL KOSGEB desteği olan fuar’ ın toplamda 4685 m2’si desteklenmekte olup son başvuru tarihi 6 Ekim 2017’dir. Desteklenen m2 miktarı dolmadan katılımcıların başvurularını yapmış olmaları gerekmektedir.

İlk kez ‘’Tedarikçi özel bölümü’’ olacak

Her sektörden 300 den fazla katılımcının yer aldığı fuarda bu yıl  ‘’Tedarikçi Özel Bölümü’’ olacak  ve franchise veren markalara ürün ve hizmet tedariki sağlayan markalar da o bölümde stantları ile yer alacak. Bu sayede, firmalar tedarikçilerini; tedarikçiler müşterilerini aynı ortamda görecek.

“Franchise Zirvesi “fuar ile eşzamanlı

Bu yıl fuarda Dünyaca ünlü üç önemli franchise zirvesi gerçekleştirilecek.  Asya Pasific Franchise Konfederasyonu (APFC) ve Dünya Franchise Konseyi ile birlikte Avrupa Franchise Federasyonu(EFF) Toplantısı Ekim 2017 tarihinde Ufrad ev sahipliğinde, Ufrad Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ın büyük destek ve uğraşlarıyla İstanbul’da, fuar ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Toplantılar kapsamında Amerika’dan Çin’e, Güney Afrika’dan İngiltere’ye yaklaşık 45 ülkenin franchise dernekleri üye markaları ve yetkilileri, ekonomi bakanları, yetkilileri İstanbul’da bir araya gelecekler.

Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu; ‘’Medyafors Fuarcılık olarak, franchising sistemine ve gelişimine önem veriyor, bu konuda yurtiçinde ve yurtdışında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Amerika İFE Franchise fuarı, Rusya Buy Brand Franchise Fuarı ve Dubai Franchise Fuarı Türkiye temsilcisi olduğumuz fuarlar. 2018’ de bu fuarlara yenileri eklenerek dünya fuarlarında ülkemizi markalarımız ile birlikte temsil etmeye devam edeceğiz.  Rotamız, başarılı bir şekilde gelişmek ve markalarımıza değer katmak.’’ dedi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI