Dolar 32,5969
Euro 34,7289
Altın 2.496,30
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İstanbul Boğazı’na yeni proje

İstanbul Boğazı’na yeni proje
15 Şubat 2015 12:30
A+
A-

istanbul1[1]

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Boğaziçi Köprüsü arasında yeni bir tüp geçit yapılacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Latin Amerika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçen Nevruz’da silah bırakma çağrısı yapıldığını ancak uygulanmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK’nın silah bırakmayı uygulamada da göstermesi gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı’na 3 Müslüman gencin öldürülmesiyle ilgili çağrıda bulunduğu ABD Başkanı Obama ile ilişkileri de soruldu.

‘İlk dönem Obama’yla aram çok iyiydi’

Obama ile ilk göreve geldiği zamanlar arasının çok iyi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hatta biliyorsunuz bizi ‘beyaz ev’ denilen yerde ailece ağırladılar. Orada birebir toplantılar yaptık. Bütün bu görüşmelerden sonra baktık mesele anlayamadığım şekilde farklı gelişmeye başladı” dedi.

‘Tamamen demokratik’

Latin Amerika gezisinden bir gün erken dönmesiyle ilgili tartışmalara da değinen Erdoğan “Ülkeme hasretimi sizlerle paylaştım, dönelim dediğiniz için döndük. Eğer siz kalalım deseydiniz kalacaktık. Tamamen demokratik” yorumunu yaptı.

Boğaz’a yeni tüp geçit

Cumhurbaşkanı olmasından sonra da yapılan projeleri yakından takip ettiğini belirten Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Boğaziçi Köprüsü arasında yeni bir tüp geçit yapılacağını da açıkladı.

REKLAM ALANI