Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Intertech, İstanbul’daki yeni binasının temelini attı!

Intertech, İstanbul’daki  yeni binasının temelini attı!
23 Şubat 2015 23:39
A+
A-

 Gorsel+2Başta finans olmak üzere pek çok sektör için teknoloji alanında çağdaş ve etkin çözümler üreten Intertech, Teknopark İstanbul’da ki yeni binasının temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törende konuşan Intertech Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ateş; “Bugün dünyanın neresinde olursa olsun, sürdürülebilir büyümenin yolu, teknoloji geliştirmekten ve yenilikçi olmaktan geçiyor. Intertech de bu bağlamda, kurulduğu günden bu yana bir inovasyon üssü olarak geleceğin teknolojilerini şekillendirmeye odaklanıyor. Kendini teknolojiye ve inovasyona adamış bir kurum olarak, Türkiye’nin inovasyon merkezinde, Teknopark İstanbul’da yeni binamızın temelini atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Finansal yazılım geliştirme alanı başta olmak üzere pek çok sektör için bilgi teknolojileri konusunda etkin ürün ve hizmetler sağlayan Intertech, önemli bir yatırıma imza atarak, Türkiye’nin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı. Tüm Intertech birimlerinin aynı çatı altında toplanarak önemli bir sinerji yaratacağı yeni bina, Intertech’in kurulduğu günden bu yana odağına aldığı “inovasyon” vizyonu doğrultusunda, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunma, işlerine katma değer sağlama ve rekabet avantajı kazandırma ilkesi doğrultusunda önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Intertech’in yeni binasının temel atma töreni, 23 Şubat 2015 tarihinde Intertech Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ateş ve Genel Müdürü Ömer Uyar’ın ev sahipliğinde, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Teknopark İstanbul Genel Müdürü Dr. İsmail Arı katılımıyla gerçekleştirildi.

Ateş: “Daha büyük başarıları yeni evimizde karşılayacağız”

Törende bir konuşma yapan Intertech Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ateş, iddialı işlere imza atan bir kurum olarak değişimi kendi içlerinde de yoğun şekilde yaşadıklarını vurguladı. Ateş, Intertech’in tüm birimlerini, inovasyon üssü Teknopark İstanbul’da tek çatı altında bir araya getirecek yeni binasının daha ileri teknoloji, ürün ve servisleri hayata geçirmek, müşterilere daha yüksek katma değer sağlamak üzere yeni bir motivasyon sağlayacağını belirtti.

Ateş sözlerine şöyle devam etti; “Intertech olarak kurulduğumuz günden bu yana işimizin odağına ‘müşterilerimizi’, hizmetlerimizin kalbine ‘inovasyonu’ yerleştirdik. Daima “müşteri ne ister?” sorusunu sorduk. Bu ihtiyaçları karşılamak için de kurumsal genlerimizde var alan yenilikçilik tutkumuzu rehber edindik. Bugün itibarıyla, sayıları 850’yi aşan genç, dinamik mühendis kadromuz ile yüzde yüz yerli ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Toplamda 7 ülkede 26’sı banka olmak üzere 43 finansal kuruma müşteri yönetimi, iş süreçleri yönetimi, finansal uygulamalar, iş zekası ve dağıtım kanalları yönetimi alanlarında ürün ve hizmet sunarak önemli bir başarı hikayesine imza atıyoruz.

Yenilikçi ve modern bir proje

“Ülkemizde Ar-Ge faaliyetlerinin, inovasyonun ve teknolojik üretimin desteklendiği, girişimciliğin tetiklendiği İstanbul Teknopark gibi bir ekosistemin içinde bugün bizleri bir araya getiren bu önemli yatırım, Intertech ailesinin yazdığı başarı hikayesini çok daha üst noktalara taşıyacaktır. Lokasyonu çalışanlarımız tarafından belirlenen, Intertech’in kendi öz varlığı olacak bu projenin hali hazırdaki sinerjimize ve “ortak aklımız” kılavuzluğundaki çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu süreçte emeği geçen değerli Intertech yöneticilerinin gayretlerine ve titiz çalışmalarına teşekkür ediyor; yeni evimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Türkiye’nin en önemli inovasyon merkezlerinden kabul edilen, Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve İstanbul Ticaret Odası ana ortaklığında kurulmuş Teknopark İstanbul’da temeli atılan bina, modern ofis ve sosyalleşme alanları, yeşil bina olma özelliği ve teknolojik altyapısıyla öne çıkıyor. Yüksek teknoloji barındıran eğitim ve toplantı salonlarının yanı sıra Canlı Demo Center ve Kullanıcı Deneyimi Geliştirme Odası gibi yenilikler de çalışanların hizmetine sunuluyor.

REKLAM ALANI