Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Interpipe ,Aydın Boru ile ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu

Interpipe ,Aydın Boru ile ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu
10 Nisan 2013 22:19
A+
A-

Interpipe

 Çelik boru imalatı alanında lider şirketlerden Interpipe, Türkiye’nin önde gelen boru dağıtımcısı Aydın Boru ile bir yıl süreli ve 15 milyon $ değerinde bir anlaşma imzaladı.

Bu anlaşma ile Aydın Boru, Interpipe’ın dikişsiz hat borularının Türkiye’deki en büyük dağıtımcısı oluyor. Türkiye’nin en köklü şirketlerinden olan Aydın Boru, 35 yılı aşkın bir süredir Türkiye’deki önde gelen iş ortaklarına dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyor.

Tükiye pazarında on yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiklerini ve bu yeni ortaklığın hizmet kalitesi ve teslimat sürelerine yaptıkları yatırımın bir göstergesi niteliğinde olduğunu vurgulayan Interpipe Ortadoğu Satış ve Bölgesel Gelişim Direktörü Andrey Burtsev;

“Aydın Boru sektörünün güvenilir bir iş ortağı olarak kendisini kanıtlamış bir marka olup müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklanması ile öne çıkıyor. Türkiye’deki resmi dağıtımcımız olarak böyle bir marka ile anlaşma imzalamak, müşterilerimizin sertifikalı ürünlerimize gerekli kalite ve standartlara uygun şekilde ulaşabileceğinden emin olmamızı sağlıyor” dedi.

Interpipe ile imzaladıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti ifade eden Aydın Boru Genel Müdürü Bülent Ketenci;

“Çelik boru, stok ve malzeme dağıtımında yılların deneyiminin yanında, yeni ortaklığımız gerek satış öncesi gerek sonrası müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Çelik endüstrisinde 1895 yılından bu yana faaliyet gösteren Interpipe, 2012 yılında 1.11 milyon ton karbon çelik boru üretti.

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI