Dolar 32,3505
Euro 35,1028
Altın 2.309,84
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Inova Awards 2012’de altın, gümüş ve bronz ödülleri topladı

Inova Awards 2012’de altın, gümüş ve bronz ödülleri topladı
13 Temmuz 2013 03:54 | Son Güncellenme: 13 Temmuz 2013 03:55
A+
A-

 

türk-telekom-logo

 

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom ABD’de düzenlenen uluslararası Inova Awards 2012 organizasyonunda üç farklı kategoride altın, gümüş ve bronz ödül aldı. Organizasyonda Türk Telekom kurumsal blogu, intranet portalı ve “Dostluğumuz Bir Ömür” iletişim programı ile ödüle layık görüldü.

 

Türk Telekom kurumsal iletişim alanında en iyi uygulamaları değerlendiren ve ödüllendiren Inova Awards 2012 organizasyonunda üç kategoride ödüle layık görüldü. Türk Telekom, Inova Awards 2012’de Kurumsal Bloglar kategorisinde altın, İntranet Portalı kategorisinde gümüş, emekli mensuplarıyla iletişim için sürdürdüğü çalışmalarla da özel kategoride bronz ödüle layık görüldü.

 

Türk Telekom bloğu “ileTTişim Blog”

 

Türk Telekom Inova Awards 2012’de Kurumsal Bloglar kategorisinde altın ödüle layık görüldü. Türk Telekom’un kurum içi blogu, ileTTişim Blog, şirket tarafından kullanılan geniş kapsamlı dahili ve harici dijital içerik kanallarını bünyesinde topluyor. Yurt çapında sayıları 21.500’ü geçen Türk Telekom çalışanları arasında sosyal ve profesyonel bir bilgi paylaşımı platformu olarak işlev gören ve Türk Telekom İç İletişim Müdürlüğü tarafından yönetilen blogun günlük ortalama hit sayısı 15 binin üzerinde. Bloga şu ana kadar yaklaşık 500 Türk Telekom çalışanı teknolojiden çeşitli dallardaki hobilere varan geniş bir çerçevedeki konularda yazdıkları 900’e yakın yazı ile katkıda bulunmuş durumda. Bu yazılar 930 binin üzerinde görüntülenmiş.

 

Türk Telekom intranet portalı “ileTTişim”

 

Tüm yönleriyle şirketin canlı ve zengin kültürünü yansıtmak üzere tasarlanan Türk Telekom intranet, Inova Awards organizasyonundan gümüş ödüle değer görüldü. Türkiye’nin 81 ilinde çok yaygın bir sahada Doğru kitleye doğru içeriğin doğru zamanda sunulması amacı ile oluşturulan ve Türk Telekom İç İletişim Direktörlüğü tarafından yönetilen intranet portalı her gün 15 binin üzerinde hit alıyor. Kurum çalışanları arasında paylaşım sağlamak amacıyla kolay kullanılabilir ve işlevsel bir şekilde yapılandırılan portal üst seviyede sosyal medya uyumluluğuna sahip. Türk Telekom çalışanlarının online toplantı yapabildikleri portalde ayrıca CEO İletişim Hattı bulunuyor. Portal aynı zamanda Türk Telekom’un kurumsal belleğini taşıyan bir dijital kütüphane rolünü de üstleniyor.

 

“Dostluğumuz Bir Ömür”

 

Türk Telekom’un Inova Ödülleri 2012’de aldığı üçüncü ödül ise Marka Yönetimi kategorisinden geldi. Türk Telekom’un “Dostluğumuz Bir Ömür” çatısı altında yürüttüğü emekli buluşmaları ve iletişim programı bronz ödüle layık görüldü. Çalışanları ile iletişimini stajyerlikten emeklilik sonrasına dek sürdüren Türk Telekom bu program sayesinde emekli mensupları ile bağlarını koruyor, iletişimini, onlara ilgi ve desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Türk Telekom Müdürlüğü mensuplarıyla üst düzey yöneticilerin de katıldığı buluşmalar düzenliyor.

 

Şu ana kadar aralarında Samsun, Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Erzurum, Ankara ve İstanbul’un da olduğu 28 şehirde gerçekleştirilen 12 buluşmada yaklaşık 3150 Türk Telekom emeklisi bir araya geldi. “Dostluğumuz Bir Ömür” programı kapsamında Türk Telekom emeklilerine ayrıcalıklı avantajlar sunuluyor ve içerik çalışmalarında Türk Telekom’un emektar mensuplarına özel bir önem veriliyor.

 

 

 

REKLAM ALANI