Dolar 32,3744
Euro 34,9769
Altın 2.326,12
BİST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

INDEX GRUP’TAN STRATEJİK LOJİSTİK YATIRIMI

INDEX GRUP’TAN STRATEJİK LOJİSTİK YATIRIMI
03 Ocak 2023 17:14
A+
A-

Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup’un lojistik alanında faaliyet gösteren şirketi Teklos AŞ, 2023 yılında teknolojik hamlelere yatırım yaparak yeni iş modelleriyle müşterilerine hizmet vermeye hazır.

Pandemiden sonra küresel çapta tedarik zincirlerinin öneminin artmasıyla birlikte lojistik sektörü dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyümeye devam ediyor. Hayatın her alanının hızla dijitalleştiği bu süreçte lojistik yönetiminin önemi de her geçen gün daha da kritik bir hale geliyor. Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup’un lojistik alanında faaliyet gösteren şirketi Teklos AŞ de bu kapsamda hizmetlerini geliştirmek için yenilikçi ve girişimci yapısıyla yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Teknoloji ürünlerinin depolamasını, depo içi katma değerli hizmetleri, stok yönetimini, dağıtımını, iade yönetimini, servis lojistiğini bir bütün olarak sağlayan Teklos AŞ, teknoloji alanındaki yeni yatırımlarıyla lojistik hizmetlerde kalitesini, hızını ve verimliliğini daha da arttırarak Türkiye’yi teknoloji ile buluşturmaya devam ediyor.

Teknoloji dağıtımı alanında güçlü bir altyapı ve organizasyona sahip olan Teklos AŞ, yeni yazılım yatırımı ve iş modeliyle birlikte teknoloji sektörü başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm sektörlere inovatif çözümlerle lojistik hizmeti vermeye hazır. Teklos AŞ, yeni yazılım yatırımıyla ve iş modeliyle hem B2B hem de B2C hizmet sunan şirketlere önemli avantajlar sağlıyor ve tüm sektörlerdeki müşterilerine ürünlerini Türkiye’nin her yerindeki son kullanıcılara ulaştırma fırsatı sunmanın yanı sıra işlerini büyütmeleri ve satışlarını arttırmaları için yardımcı oluyor.
Teklos AŞ Genel Müdürü Çetin Ekinci konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sektörde fark yaratabilmenin ve yarının dünyasında güçlü bir şekilde var olabilmenin yolu, dijitalleşme ve teknolojik dönüşümü yakalamaktan geçiyor. Bunun için hem teknolojik donanım ve yazılımları kullanmak hem de mevcut iş modellerine teknolojiyi entegre ederek müşterilere uçtan uca hizmet sağlamak gerekiyor. Teklos AŞ olarak 33 yıldır tedarik zincirleri içindeki lojistik hizmetlerin kalitesini, hızını ve verimliliğini sürekli olarak artırarak tek noktadan tedarik anlayışıyla müşterilerimize güçlü, karlı, verimli ve nitelikli lojistik hizmetleri sunuyoruz. İçinde bulunduğumuz dijital çağda teknolojideki en güncel gelişmeleri ve trendleri yakinen takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz edip onlar için yenilikçi iş modelleri yaratmaya ve maliyet ölçekli çözümler sunmaya özen gösteriyoruz. Yeni yazılım yatırımımızla, özellikle pazaryeri oyuncuları ile direkt entegrasyon sağlayıp onların lojistik süreçlerini daha hızlı ve verimli bir yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize sunacağımız katma değerli hizmetlerle onların son kullanıcılar nezdinde memnuniyetlerini de arttırmak, en büyük amacımız. Bilişim teknolojileri sektöründe tam 22 yıldır açık ara lider olan Index Grup’un bu stratejik yatırımı ve atacağımız yeni adımlarla lojistikte teknoloji üssü olmaya devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI