Dolar 32,4242
Euro 34,4456
Altın 2.489,00
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

İlkemiz ; Müşteriye en uygun maliyette kaliteli hizmet sunmak

İlkemiz ; Müşteriye en uygun maliyette kaliteli hizmet sunmak
27 Mayıs 2013 20:32 | Son Güncellenme: 27 Mayıs 2013 20:38
A+
A-

Ensar gök

İstanbul Plastik, Genel Müdürü Ensar Gök: Çıraklıktan başlayıp işverenliğe kadar uzanan bu yolda temel ilkemiz; müşteriye en uygun maliyette kaliteli hizmet üretmektir.

1990 yılından bu yana  iş hayatımızın vermiş olduğu tecrübeyle müşteri odaklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerimizi sektördeki tüm değişim ve yeniliklerden yararlandırarak ve müşteri portföyümüzü genişleterek layık olduğumuz noktaya doğru ve emin adımlarla ilerlemekteyiz,İstanbul Plastik olarak Eca, Kas malzemeleri, Fırat Boru, Uzunoğlu Plastik,Ünye Plastik, Formül Kalıp, Foma Bataryaları, Dekor Banyo Ürünleri, Gama Banyo Ürünleri, Efor  Banyo, Henkel, Visam, Gömme Rezervuarlar, İdevit Ürünleri, Su Sayaçları, Mesa ve yeni almış olduğumuz Sanica bayiliklerimiz bulunmaktadır,100 çeşidin üzerinde geniş ürün yelpazemiz ile  müteahhit ve nalburiye firmalarımıza hizmet sunmaktayız.

İlkemiz,müşteriye uygun maliyetle en  kaliteli hizmeti sunmak; özelikle kullandığımız ürünler TSE standartlarında olup birinci sınıf kaliteye önem vermekteyiz ve tavsiye etmekteyiz. Ülkemizin deprem bölgesi olduğunu hatırlarsak ve daha önceki yılarda depremde verdiğimiz kayıpları göz önünde bulundurursak yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu görebiliriz.Yapıların dış görünüşü ne kadar önem veriyorsak altyapısı sağlam iç kullanımı , sağlıklı ve kullanışlı olmalıdır.Bu da kaliteli ürünler ile sağlanır. Güzel yapılar,şehirler devletlerin de marka değerini arttırır.

Kentsel Dönüşüm sürecini İstanbul Plastik olarak önemsiyoruz .20 yıl gibi bir sürede tamamlanacağını söyleyen akademisyenler, müteahhitler, belediyeler, sivil toplum kuruluşları “kaliteli şehirler ve kaliteli yaşam için “ iş birliği yapmalıdır. Türkiye’de ki 20 milyon bina stokunun yarısının dönüşmesi demek,bu sektör açısından büyük bir istihdam ve iş gücü demektir. İstanbul Plastik olarak bu projelere yönelik başta belirttiğim gibi kaliteli ve uygun ürünleri sağlamaya hazırız.

Sektör olarak başlıca sıkıntımız özelikle üretici firmaların,fabrikaların şantiyelere direkt satış yapması bizi olumsuz etkilemekte ve  satış cirolarımızın ödemelerdeki sıkıntıları arttırmaktadır.Özelikle üretici firmaların bizim gibi bayileri dikkate alması gerekiyor.Hizmet konusunda,bölgesinde ürünlerini satmakta olan bayiler aracılığı ile ilerlemesiyle sektörün işleyişi açısından daha sağlıklı yürüyeceği kanaatindeyiz.

Çalışma prensibimiz,en büyük yol göstericimizdir. Bu anlayıştan yola çıkarak müşterilerimize sunduğumuz hizmet ve ürünlerin tüm aşamaları bizzat tarafımızdan takip ve kontrol edilip bu hususun müşterilerimize özgü değer ve saygınlıkla hizmete sunulan 2 şubemiz ve uzman kadromuzla güven vermekteyiz.

Ensar Gök: son olarak 2013 yılında hedeflerini büyük tutuklarını,yükselen grafiği daha da yükselterek Gök inşaat ve Onur inşaat Firmaları ile sektörde tedarikçi oldukları gibi yüklenici firmalar olarak da kat karşılığı en iyi hizmeti sunmakta olduklarını belirti.

REKLAM ALANI