Dolar 32,6007
Euro 34,8119
Altın 2.491,55
BİST 9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

İlk projesini hayata geçirdi

İlk projesini hayata geçirdi
19 Nisan 2014 06:41
A+
A-

ronesansRönesans konut,  İstanbul’daki ilk projesini şehrin yeni gelişen bölgelerinden Kartal’da hayata geçirdi. Kartal – Yakacık’ta geliştirilen “Sayfiye”, birbiriyle bütünleşik 3 blokta toplam 276 konuttan oluşuyor. Metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL olan Projede daire fiyatları ise 185 bin TL’den başlayacak.

Rönesans Kartal Sayfiye Ödeme Seçenekleri

Kartal’da Rönesans Konut’un hayata geçirdiği Sayfiye projesinde yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015, yüzde 10 teslimde kalanı da krediyle ödemek mümkün.

Rönesans Konut, İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”yi Kartal’da hayata geçirdi

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik guruplarından Rönesans, alışveriş merkezleri, ofisler ve karma yapılar ile ticari gayrimenkul sektöründeki tecrübesini konut sektörüne taşıyor. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut, İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”yi, Anadolu yakasında Kartal’da inşa ediyor.

“Sayfiye” Projesi’nin lansmanı dolayısıyla 18 Nisan 2014, Cuma günü gerçekleştirilen basın toplantısına; Rönesans Holding Başkanı Sn. Erman Ilıcak, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İpek Ilıcak ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Sn. Işıl Dinçer katıldı.

İpek Ilıcak: “İnşaatta Türkiye’nin en büyük yüklencisiyiz”

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak, toplantıda yaptığı konuşmasında holding, gayrimenkul yatırım ve inşaat iş kollarındaki faaliyetlerinden bahsederek, holding olarak 31 Aralık 2013 itibariyle toplam aktif büyüklüklerinin bir önceki yıla göre yüzde 76 artarak 12 milyar TL’ye; konsolide cironun ise yüzde 73 artışla 4.5 milyar TL’ye ulaştığını söyledi. Ilıcak, İnşaat Grubu’nun en köklü grupları olduğunu ve konsolide cirodaki payının da yüzde 92 civarında olduğunu belirterek, Türkiye’nin en büyük yüklenicisi olduklarını söyledi.  Ilıcak, aynı zamanda ENR tarafından yayınlanan “Dünyanın En Büyük Uluslararası Yüklenici Şirketleri” listesinde de 2013 yılında 64. sıraya yükseldiklerini belirtti.  Ilıcak, kısa vadede dünyanın ilk 20 müteahhitlik şirketi arasında yer almayı hedeflediklerinin altına çizdi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI