Dolar 32,5608
Euro 34,8287
Altın 2.417,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

İGMD sonuçları açıklandı!

İGMD  sonuçları açıklandı!
03 Mart 2015 23:13
A+
A-

100282

 

 

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin seçimlerini Ortak Akıl Birliği’nin adayı Serkan Keskin kazandı

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD) 28 Şubat Cumartesi günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Ortak Akıl Birliği’nin adayı Serdar Keskin İGMD’nin yeni başkanı seçildi.

Serdar Keskin’in başkanlığında iki yıl boyunca görev yapacak olan İGMD yönetim kurulunda yer alan isimler ise Mümin Günler,  Nizamettin Ağar, Recai Karakazancı, Mehmet Memiş Yılmazer, Ali Kemal Yazar, Mustafa Sezen, Turgay Özveren oldu. Yönetimde ayrıca gümrük müşavir yardımcıları olarak da Kutluhan Tanısalı, Zeynel Tutar ve Hasan Hüseyin Ercan yer aldı.

Beş grubun yarıştığı seçimleri Serdar Keskin 339 oyla kazanırken diğer adaylar Esen Yağcı 274, Ersel Yüksek 177, Akif Parlatan 78 ve Turgay Davaz 46 oy aldılar. Seçimlerin centilmence geçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten yeni başkan Serdar Keskin “İGMD’nin iki dönemdir yönetiminde olan Ortak Akıl Birliği’nin üçüncü kez meslektaşlarımızın güvenoylarını almış olması benim ve yönetim kurulum için büyük bir onur ve gurur olmuştur. Ülkemizin dış ticaret işlemlerinin %45’ne yakınını gerçekleştiren ve milyonlarca beyannamede emeği olan üyelerimizin ülke ekonomisine önemli katkıları bulunmakta. Böylesine büyük bir camiayı temsil etme yetkisini bana veren, buraya gelip oy kullanan meslektaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

 Serdar Keskin Kimdir?

1953 yılı İstanbul doğumlu olan Serdar Keskin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda 28 yıl çalıştıktan sonra Ocak 2002 yılında emekli olmuştur. 2003 yılından itibaren kendi kurduğu gümrük müşavirliği şirketinde gümrük müşaviri olarak meslek hayatını sürdürmektedir. İGMD’ de üç dönem Başkan Vekilliği yapmıştır. İTO 25 No.lu Gümrük Müşavirleri Meslek Komitesi üyesidir. Beşiktaşlı Gümrükçüler Derneğinde iki dönem Başkanlık yapmıştır. Türkiye Voleybol Vakfı Kurucu Üyesi olup, Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ayrıca iki dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan Keskin, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

REKLAM ALANI