Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Hisarlar Grup HİSBİM, SAP ’nin Anadolu’daki ilk partneri oldu

Hisarlar Grup HİSBİM, SAP ’nin Anadolu’daki ilk partneri oldu
19 Temmuz 2013 06:48 | Son Güncellenme: 19 Temmuz 2013 06:57
A+
A-

hisarlar

40 yıllık deneyimi ve bilgi birikimiyle sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Hisarlar Grup’a bağlı teknoloji ve danışmanlık firması HİSBİM, BIZCON ortaklığında kurumsal kaynak planlaması (ERP) projesine başladı. Proje sayesinde HİSBİM ve BIZCON Eskişehir ve çevre bölgelerde SAP danışmanlık hizmeti verecek.

Farklı sektör ve büyüklükteki firmalar için, iş süreçlerini organize eden yazılımlar geliştiren Hisarlar Bilim Merkezi HİSBİM A.Ş, yeni projelerle her geçen hizmet alanını genişletiyor.

HİSBİM, son olarak BIZCON ortaklığında kurumsal kaynak planlaması (ERP) projesini başlattı. Proje sayesinde HİSBİM ve BIZCON Eskişehir ve çevresindeki bölgelerde SAP danışmanlık hizmeti verecek.

SAP’nin Anadolu’daki ilk partneri

Proje, Hisarlar Grup’a bağlı teknoloji ve danışmanlık firması HİSBİM ile BIZCON’un Eskişehir ve çevresinde, SAP danışmanlık hizmetini beraber verecekleri ilk çalışma olma özelliğini taşıyor. Proje aynı zamanda, bu bölgede daha sonra gerçekleştirilecek çalışmalar için de referans niteliği taşıyacak.

Proje kapsamında mali ve maliyet muhasebesi, duran varlık yönetimi, nakit yönetimi, satış ve dağıtım, üretim planlama, malzeme ve depo yönetimi, mühendislik değişim yönetimi, kalite yönetimi, insan kaynakları yönetimi ve Business Objects raporlama alanlarında SAP modülleri kullanıma alınacak. Proje hayata geçtikten sonra süreçler en etkin şekilde takip edilecek ve maliyet analizleri hızlıca gerçekleştirilerek karar destek sistemlerinde üst yönetime sunulacak. Teknoloji ile verimliliği artırması hedeflenen projenin, Temmuz 2014’te hayata geçirilmesi planlanıyor.

Selvi: “SAP uygulaması, esneklik ve hareketliliği artıracak”

Projeye ilişkin olarak konuşan Hisarlar Grup COO’su Haluk Selvi, başarının sırrının geleceği doğru planlayarak bu yönde adımlar atmak olduğunu söyledi. Bu kapsamda hayata geçirilecek SAP uygulaması sayesinde esneklik ve hareketliliğin arttırılacağı, farklı bölümlere ait iş süreçlerinin basitleştirilerek uluslararası standartlara getirileceğini belirten Selvi, tek veri tabanı üzerinden tüm verilerin tutarlılığının sağlanması, etkin üst yönetim raporlamasıyla genel gider kontrolü, maliyet takibi ve karlılık analizi gibi süreçlerin izlenebilmesi ile sürdürülebilir başarıya ulaşacaklarını söyledi.

 

REKLAM ALANI