Dolar 32,3281
Euro 35,0599
Altın 2.296,43
BİST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Hesapal uygulamasıyla çalışanların öğle tatilleri uzadı

Hesapal uygulamasıyla çalışanların öğle tatilleri uzadı
13 Ağustos 2015 11:39
A+
A-

HesapAl_2 (1)

2014’ün Finansal Girişimi seçilen akıllı telefon uygulaması “HesapAl”, restorana gitmeden önden sipariş verme özelliğiyle çalışanların öğle tatillerini uzatıyor

Fonksiyonelliği ve kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan “HesapAl”,   anlaşmalı seçkin restoranlarda kullanılabiliyor. Ücretsiz olarak akıllı telefonlara yüklenebilen uygulama restoranlarda bulunan QR kodu okutarak menüye kolayca ulaşıp, garson yardımı olmadan sipariş verme fırsatı sağlıyor. Sürekli olarak yapılan geliştirmelerle zenginleştirilen uygulama, yeni eklenen tek bir tuşla bahşiş bırakabilme ve restorana gitmeden sipariş verip ödeme yapabilme özelliğiyle fark yaratıyor.

Yemek sonunda Mastercard tarafından sağlanan mobil ödeme fonksiyonu sayesinde kredi kartı ile ödeme yapılabilen uygulama 25 noktada kullanılıyor ve sene içinde 250 işletmeye ulaşmayı hedefliyor.

Akıllı telefon kullanıcılarının yanı sıra işletmelere de büyük kolaylıklar sunan HesapAl, işletme sahiplerine sadakat programlarını uygulama üzerinden kurgulayabilme imkanı sunarken aynı şekilde kullanıcı ve ürün bazında raporlama yapabilme fırsatı veriyor.

HesapAl_CEO Emre Yılmaz

Uygulamanın hayata geçtiği günden bu yana kullanıcılar tarafından yoğun ilgi ve talep gördüğünü belirten HesapAl CEO’su Emre Yılmaz, “Uygulamamız seçkin restoranların eklenmesiyle birlikte her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Uygulama, Türkiye’de kendi alanında ilk ve rakipsiz olmasıyla da fark yaratıyor. HesapAl ile sipariş vermek ve hesap ödemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uygulamanın kullanıldığı mekanlardan aldığımız olumlu geri bildirimler ne kadar doğru bir iş yaptığımızın en büyük göstergesidir. Biz ayrıca HesapAl uygulamasını kullanıcıların yanı sıra mekanlarda çalışan garsonların da en büyük yardımcısı olarak görüyoruz. Yapılan zenginleştirmelerle uygulama üzerinden kullanıcı bahşiş bırakabiliyor ve restorana henüz gitmeden sipariş verebiliyor. Özellikle çalışan kesim için öğle tatillerinde restoranda sipariş vermek ve hesap ödemek önemli bir zaman kaybı, uygulamanın yeni özelliği sayesinde çalışanlar öğle tatillerinde zamandan tasarruf edebilecekler. Bu gibi hayatı kolaylaştıracak yeniliklerin eklenmesiyle HesapAl büyümeye devam ediyor.” dedi.

HesapAl’ın hızlıca sipariş verme ve tek tuşla hesap ödeme imkanlarının yanında, mekan listeleme, yemekler ve mekan hakkında yorum yapabilme, diğer kullanıcıların yorumlarına göz atma, geçmiş siparişleri görüntüleme ve hesap yönetme gibi kolaylıkları da bulunuyor.

REKLAM ALANI