Dolar 32,3625
Euro 34,9657
Altın 2.326,25
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

GYODER sektörel eğitimlerine devam ediyor

GYODER sektörel eğitimlerine devam ediyor
26 Mart 2014 13:02
A+
A-

GYODERYonetimKuruluUyesiFeyzullahYetginGayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor. 2013 yılında sektörü ilgilendiren 11 farklı konu başlığında, alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyoneli ile gerçekleştirilen eğitimlere yaklaşık 400 kişi katıldı.

GYODER’in 2014 yılı takviminde yer alan ve ilgiyle beklenen “Gayrimenkul Sektöründe Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama” eğitimi ise 27 Mart 2014 Perşembe günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

GYODER ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile 2013 yılında hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi sektörel eğitimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Merkez’de, alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyonelinin önderliğinde kentsel dönüşüm ve GYO Mevzuatı olmak üzere sektörün öncelikli konuları arasında yer alan 11 farklı konu başlığında eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimlere avukat, sektör çalışanı, danışman, şehir plancısı, mimar, mühendis, üst ve orta düzey yönetici profilinde yaklaşık 400 kişi katıldı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan GYODER Eğitim ve Yayınlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin “Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkul sektörünün öncelikli ihtiyaçları arasında hiç kuşkusuz bilgi birikiminin arttırılması ve veri eksikliğinin giderilmesi geliyor. GYODER olarak bu ihtiyaç paralelinde harekete geçtik ve Türkiye’nin ilk vakıf üniversitelerinden İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile “Türkiye’nin Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi” hayata geçirdik. Merkezin amacı; sektörün gelişimi için ihtiyaç duyulan araştırmaları tespit etmek, referans veriler üretmek ve sektör çalışanlarının ilgili konularda bilgi birikimine katkıda bulunmak amacıyla eğitim programları düzenlemektir. Bu doğrultuda da 2013 yılında yaklaşık 400 sektörü profesyoneline eğitim verdik. İnanıyoruz ki bu sayı 2014 yılında daha da artacak” dedi.GYODER_Egitimler

GYODER’in 2014 yılı takviminde yer alan ve ilgiyle beklenen “Gayrimenkul Sektöründe Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama” eğitimi ise 27 Mart 2014 Perşembe günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. GYODER önümüzdeki dönem Gayrimenkulün Fizibilitesi, Tesis Yönetimi, Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar, Gayrimenkul Terminolojisi, Varlık Yönetimi, Sosyal Medyada Kişisel ve Kurumsal Kullanım Yaklaşımları gibi birçok farklı konuda eğitimlerine devam edecek.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI
ETİKETLER: