Dolar 32,3455
Euro 35,0945
Altın 2.310,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Güvenlik sektörünün küresel değeri 25 milyar Dolar’a ulaştı

Güvenlik sektörünün küresel değeri 25 milyar Dolar’a ulaştı
10 Ekim 2015 15:40
A+
A-

spy at work

Akıllı gözlerle iş yerlerinde ve evlerde güvenlik sorunu ortadan kalkıyor

Araştırma şirketi Memoori’ye göre, güvenlik ve emniyet sektörünün küresel değeri 25 milyar Dolar’a ulaştı. Ağa bağlı depolama sistemleri ve IP kameralardaki gelişim, güvenlik alanında ihtiyaç ve tercih çeşitliliğini de beraberinde getiriyor. Synology, yeni kullanıma sunduğu çözümlerle, iş yerlerindeki güvenlik olgusuna yeni bir soluk kazandırıyor. Her zaman ve her yerden yüksek güvenlik ve kontrol olanağı sunan Surveillance Station 7.1, çoklu ekran, otomatik hareket algılama, önceden belirlenen kurallar çerçevesinde görüntü yakalama gibi avantajlar sunuyor. Mobil cihazlarla uyumlu çalışabilen uygulama ile iş yerlerinin, konutların veya daha büyük mekânların güvenliği kolayca sağlanabiliyor. Görüntü kayıtları istenilen an, istenilen yerden izlenebiliyor ve güvenli şekilde saklanabiliyor.

Yenilikçi gözetim sistemleri sağladıkları tam kontrol, anlık takip ve cep telefonuyla her yerden izleme gibi avantajlarla kurumların yeni gözdesi haline geldi. Kurumsal ve bireysel kullanıcılar için hayatı kolaylaştıran gözetim deneyimi sunan sistemler, kullanıcılarına önemli avantajları sunuyor. Synology, sezgisel algılama yönetim özelliği gibi yenilikçi ürünleriyle mekânların koruma altına alınmasını sağlıyor. Farklı kameralardan canlı yayınların izlenmesini, kayıtların istenilen zaman ve uzaktan oynatılmasını, kamera ayarlarının seri şekilde yönetilebilmesini mümkün kılan Surveillance Station 7.1, ayrıca mobil cihazlara uyumluluğu sayesinde fiziksel ortamları her zaman her yerden izlenebilir kılıyor.

Cep telefonunuzla iş yerinizi izleyin, kaydedin, gözünüz arkada kalmasın

Surveillance Station 7.1, kurumların iş süreçlerini her yerden istenilen an kontrol edebilmelerini sağlayarak, verimliliğin maksimum seviyede artmasına yardımcı oluyor. Büyük ve küçük ölçekli kurumlara yönelik sunulan Surveillance Station 7.1, yüksek performansı ve kolay kullanımı sayesinde benzersiz video gözetim imkanı yaratıyor.

80 marka ve 3.000 IP kamera desteği

Güvenlik kavramının iş yapış şekillerinde ilk sırada yer aldığını belirten Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Fiziksel güvenlikteki maliyet artışlarını dikkate alan kurumlar, gözetleme istasyon çözümlerine daha fazla rağbet göstermeye başladı. Kolay kurulum ve akıllı gözetim özellikleri ile öne çıkan Surveillance Station 7.1, fiziksel erişim kontrolünün gerçek dünyasına girilmesini sağlıyor. Surveillance Station, farklı kameralar ve ekipman ile entegreli şekilde çalışma kolaylığı sunuyor. Merkezi yönetim sisteminden işlem yapılmasına imkân veren çözümümüz, 80 marka ve 3 bin IP kamera desteği ile kontrolün kullanıcıda olmasını mümkün kılıyor. Kullanılacak kamera uyumluluk listemizde olmasa bile onvif entegrasyon ile kullanma olanağı sunuyoruz. Ayrıca tek noktadan iş süreçlerinin hızlı yönetilmesine imkân sağlıyor ve güvenlik personelinin büyük gözetim sistemlerini etkili bir şekilde izlemesine ve yönetmesine imkân yaratıyor.” dedi.

Gerçek zamanlı ve kesintisiz gözetim deneyimi

Gerçek zamanlı iş süreçlerinin kesintisiz kontrol edilmesini sağlayan Surveillance Station 7.1, marka bağımsız kesintisiz video akışı performansı sağlıyor. Cihaz bağımsız entegre edilebildiği için her türlü sistem üzerinden video gözetimi gerçekleştirilebiliyor. Çoklu yayın desteği sunan Surveillance Station 7.1, evden veya iş yerinden, zaman bağımsız yönetim desteği sunarken, bant genişliği tüketimini azaltarak performansı artırıyor. Birden farklı noktadan kullanıcıların kesintisiz video gözetim çözümünden yararlanmasını sağlayan ürün, iş sürekliliğinin devam etmesine yardımcı oluyor.

Gelişmiş canlı gözetim özelliği ile tüm kontrol sizde

Farklı kameralardan video gözetleme işleminin tek ekran üzerinden yapılmasına olanak tanıyan Surveillance Station 7.1, verimsiz gözetim deneyimlerini ve vakit kayıplarını ortadan kaldırıyor. Şüpheli olarak tanımlanan eylemler için hızlı uyarı sunan ürün, e-harita üzerinden takibi de mümkün kılıyor.

İstediğiniz an, istediğiniz görüntüyü, istediğiniz yerden izleyin

Çok sayıda IP kamera donanımını destekleyen Surveillance Station 7.1, kayıtların kaybolmadan saklanmasını mümkün kılıyor. Güncel yazılımı ve yüksek performansı ile kayıtların cihaz bağımsız istenilen yerden takip edilebilmesini sağlıyor. Basitleştirilmiş kullanımı ve marka bağımsız entegrasyon olanağı ile hızlı ve sorunsuz gözetim deneyimini artıran Surveillance Station 7.1 ile kayıtların güvenli ve eksiksiz yedeklenmesi de mümkün.

REKLAM ALANI