Dolar 32,4237
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Girişimciliği seçti, dünya birincisi oldu

Girişimciliği seçti, dünya birincisi oldu
20 Temmuz 2016 14:57
A+
A-

Cekilin_Ben_Doktor_Degilim_ (1)

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın  “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli
kitabı okuyucularla buluştu.

Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Tezeköy’de doğan ve azimli bir süreçle Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dediği, girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

Dünyada binlerce girişimciye iş fırsatı sunan, gayrimenkulde dünyanın 1 numaralı markası Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş,  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu’nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden  birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin  ve süt satarak başladığı satış serüveninde gayrimenkul satışında dünyanın 1 numarası olmasının hikâyesidir” diyor.

KİTABIN SATIŞ GELİRİYLE KARS’A OKUL YAPILACAK…

Kitap, sıradan bir Anadolu gencinin, hayata bakış açısını, başarı ve başarısızlıkla dolu renkli öyküsünü konu alıyor. Girişimci olmak ve kendi hikayesini yazmak isteyenlere ilham oluşturan ‘Çekilin Ben Doktor Değilim’ kitabının satış geliriyle, Dr. Gökhan Taş memleketi Kars’a annesi adına bir okul yaptırmayı hedefliyor.

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın kitabında yer alan girişimcilere tavsiyeleri arasında, “Yola çıkmadan önce yol arkadaşını iyi seçeceksin, çöle Eskimo ile kutuplara Bedevi ile gidilmez. Bu yolun her santimine ayak basarak gelmiş biri olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe yer gösteren değil de yol gösteren olmayı birçok insana öğretme fırsatım oldu” ifadeleri de yer alıyor.

REKLAM ALANI