Dolar 32,3656
Euro 34,9702
Altın 2.326,16
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Girişimciler hızlı olmak zorunda

Girişimciler hızlı olmak zorunda
20 Haziran 2016 10:22 | Son Güncellenme: 20 Haziran 2016 10:24
A+
A-

Kenan_Altun

Faydabul.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Altun girişimcilere tavsiyelerde bulunuyor ve birçok başarılı projenin çöp olmasının sebebinin zamanlama hatası olduğuna dikkat çekiyor. Altun’a göre, kesinlikle hızlı olmak ve iyi bir ekibe sahip olmak gerekiyor.Girişimciler hızlı olmak zorunda

Faydabul.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Altun, girişimlerinin gelecek planları hakkında açıklama yaptı ve Faydata çatısı altında başka girişimlerin geleceğini aktardı. “Elektronik ticaret konusunda bu alana yeni kavramlar kazandırmayı hedefliyoruz, yeni ürünlerimiz çıkacak” diyen Altun, “Bunun yanında 3 boyutlu sanal fuar uygulamamız için çalışmalara başlayacağız. En çok önemsediğim konu ise oyun sektörü. Ekibimi oluşturmak için girişimlerde bulunuyorum. Masaüstü bilgisayar oyunları konusunda da tamamen yerli strateji ve aksiyon oyunları üretmeyi planlıyoruz” bilgisini veriyor.

Kenan Altun, girişimcilere destek için de açık olduklarını söyledi ve bunun en çok önemsediği konulardan biri olduğunu ifade etti. Sunumunu çok iyi yapabilen ve kendilerini ikna edebilen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

Enerji, ulaşım, tarım ve gıda alanlarında proje az

Kenan Altun, ülkemizde online tarafta çok fazla sayıda girişim projesi mevcut ve bunların birçoğunun ABD’de yapılmış bir benzeri bulunan uygulamaların Türkiye için uyarlanmışı olduğunu dile getirdi. Altun, bazı açık alanların bulunduğunu ve enerji, ulaşım, tarım ve gıda gibi alanlarda daha az proje gördüğünü ifade etti. Altun açıklamasına, “Ülkemizde bu konularda da çok başarılı girişimlerin çıkacağını tahmin ediyorum. Tabii, devlet desteklerinin hem girişimciler hem de yatırımcılar açısından daha iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum” şeklinde devam etti.

Faydabul.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Altun son olarak girişimcilerle tavsiyelerini de paylaştı. Altun’a göre, girişimciler çok hızlı hareket etmek ve geç kalmamak zorunda. “Birçok başarılı projenin çöp olmasının sebebi zamanlama hatası. Kesinlikle hızlı olmak ve iyi bir ekip gerekiyor. Siz fikrinizi zamanında yapmazsanız bir başkası onu zaten yapacaktır” ifadesiyle açıklamasını sonlandırdı.

REKLAM ALANI