Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Geleceğin teknolojisi LED

Geleceğin teknolojisi LED
04 Ekim 2016 11:16 | Son Güncellenme: 04 Ekim 2016 11:32
A+
A-

 

fatih-oruc

Yağmur Otomotiv Yönetim kurulu Başkanı Fatih Oruç,Markalaşma konusuna büyük önem verdiklerini belirten Oruç, kendi markaları altında ithal edip müşterilerine sundukları tüm ürünler için belirledikleri ilk şartın kaliteli ve rekabetçi fiyat olduğunu belirtti.

Yağmur Otomotiv, ticari hayatına 1978 yılında, Taksim’de otomotiv sektöründe kablo ucu, ampul duyları, akü maşaları, bakır ve alüminyum pullarının imalatı ile başladı. 1983 Yılından itibaren, faaliyetlerine Yağmur Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. adı altında bir aile şirketi olarak devam eden firma, şimdi YEDPA Ticaret Merkezindeki yerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Yağmur Otomotiv Yönetim kurulu Başkanı Fatih Oruç, YEDPA ve çevresindeki toptan ve toptan üstü firmalar başta olmak üzere Türkiye’nin neredeyse tüm büyük şehirlerine kendi ithal ettikleri ve bayiliğini yaptıkları ürünlerin satışını yaptıklarını belirtti

yagmur-oto-logo

 

 

Markalaşma konusuna büyük önem verdiklerini belirten Oruç, kendi markaları altında ithal edip müşterilerine sundukları tüm ürünler için belirledikleri ilk şartın kaliteli ve rekabetçi fiyat olduğunu belirtti. Bu noktada müşterileri ile bire bir diyaloğa girerek piyasanın ihtiyaç duyduğu ürünler üzerinde yoğunlaştıklarını ve bu bağlamda Otomotiv aydınlatma konusunda LED teknolojisinin hızla geliştiğini ve yakında tüm aydınlatma sistemlerinin LED olacağını düşündüğünü belirterek, işlerini bu konuda daha fazla yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Yüzde 100 müşteri memnuniyeti, ödemede kolaylık, süreklilik, kaliteli ürün, uygun fiyat, karşılıklı güven ve dürüstlük prensipleriyle hareket ettiklerini kaydeden Oruç, kendileri için müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini vurguladı.

Gümrüklerde gözetim uygulaması nedeniyle bazı ürünlere astronomik oranda vergiler ödendiğini belirten Oruç, gözetime konu ürünlerin piyasa tam olarak araştırılmadan, ezbere veya sadece yerli üreticinin tavsiye ettiği değerler üzerinden yapılması, yerli ürünü teşvikten çok, piyasadaki fiyat ve kalite rekabetini bozucu bir etki yarattığı ve son tüketicinin zararına olduğunu vurguladı.

Piyasada tahsilat ve ödemeler konusunda ciddi sıkıntılar yaşandığını ifade eden Oruç, Hükümetin ticaret kolaylaştıracak ve sağlamlaştıracak ödeme sistemleri üzerinde çalışması gerektiğini belirtti. Yeni çek yasası ile hükümetin yanlıştan döndüğünü ve karşılıksız çeke hapis cezası olmasının piyasadaki güveni tesis edeceğine inandığını vurgulayan Oruç, piyasada büyük oranda senet’li alışverişin de olduğunu ilave ederek, senetlerin güvenilirliğinin olmaması nedeniyle piyasada azımsanmayacak büyüklükte bir risk olduğunu ve ödenmeyen senetler konusunda da aynı çek yasasında olduğu gibi bir takım yaptırımlar getirilmesi gerektiğini belirtti.

yagmur-jpg

 

REKLAM ALANI