Dolar 32,5154
Euro 34,8500
Altın 2.429,09
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

GEFCO Türkiye, Fas ve Tunus’a düzenli operasyonlara başladı

GEFCO Türkiye, Fas ve Tunus’a düzenli operasyonlara başladı
26 Şubat 2013 08:17 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2013 08:19
A+
A-


Gefco_HGVs_560_384_bor1_333333

GEFCO Türkiye, GEFCO Fransa ve GEFCO İtalya ile ortaklaşa yürütülen operasyonlarla, Kuzey Afrika ülkelerinden Fas ve Tunus’a düzenli kara yolu ile full ve grupaj seferlerine başladı.

GEFCO Türkiye, Şubat ayında başlayan seferler ile Kuzey Afrika ile ticari ilişkileri olan müşterilerine tam hizmet felsefesi ile hizmet veriyor.

Fas ve Tunus seferlerinin İstanbul ve Bursa çıkışlı, İstanbul, Bursa ve İzmir dönüşlü yapılması planlanıyor. Bu şehirlerde depodan depoya hizmet veren GEFCO Türkiye, ayrıca gümrük ve mali temsilcilik konularında da danışmanlık hizmeti veriyor. Transit süreleri ise Tunus için 9 gün, Fas için 10 gün olacak.

GEFCO Türkiye, Tunus ve Fas’ta da yine GEFCO ofislerini kullanarak aynı hizmet kalitesini karşı ülkede de sağlıyor. Konuyla ilgili, GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa, Fas ve Tunus’ta da kendi ofislerimizle hizmet verdiğimiz için olası problemlere yerinde, kendi personelimizle müdahale edebiliyoruz. Bu da bizi tercih eden müşterilerimize, operasyonun her ayağında aynı kaliteyi sunabilmemiz için büyük bir avantaj sağlıyor” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: