Dolar 32,3692
Euro 34,9458
Altın 2.325,68
BİST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Fotoğraf dünyası bu fuara odaklandı

Fotoğraf dünyası bu fuara odaklandı
17 Mart 2017 11:40
A+
A-

Türkiye’nin en kapsamlı fotoğrafçılık fuarı Photo&Digital, 6 – 9 Nisan 2017 tarihlerinde, 7. kez sektörün tüm bileşenlerini ve uzmanlarını bir araya getirecek.

Sektörün kalbi Photo&Digital fuarında atacak..

Sektörün profesyonellerini, karar vericilerini, fotoğraf sevdalılarını fuar coşkusunda buluşturmak için İki yılda bir düzenlenen fuarda, sektöre yeni giren markalar, mağazalar, satış ve dağıtım kanalları, ekipman teknolojilerindeki gelişmeler görücüye çıkacak.

Photo&Digital, Avrupa’nın alanında ikinci, Türkiye’nin lider sektörel fuarı

12 bin m2’de düzenlenen Photo&Digital fuarı sayısal verilerle de Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ikinci büyük fuarı olarak biliniyor. Photo&Digital fuarı,  600 marka, 160 katılımcı ile bu yıl da 40 binin üzerinde ziyaretçiyi hedefliyor. Fuar, yarattığı iş hacmi ile sektörün ticari kapasitesinde ciddi katma değer artışı sağlayarak, işbirlikleri ve satın almalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

 Dev markalar en son teknolojileriyle fuarda yerini alacak

Fuarda; Sigma, Sony, Fuji, Nikon, Olympus Zoom İthalat gibi sektörün bilinen dev global markaları son teknolojilerini sergileyecekler.

 Fotoğrafla ilgili her şey.. En son digital teknolojiden, en küçük aksesuara dek..

Fotoğraf makinaları, Digital Fotoğraf Makinaları, Aksesuarlar, Fotoğraf çantaları, Flashlar, Filtreler, Profesyonel görüntüleme sistemleri, İşlem yazılımları, Film yıkama, Fotoğraf kimyasalları, Fotoğraf kâğıtları, Kiosk, Video kamera ve aksesuarları, Fotoğraf filmleri, yazıcılar, Sarf malzemeleri, Baskı sistemleri, Işık sistemleri, Güç kaynakları, Stüdyo donanımları, Ekranlar, tarayıcılar, tamamlayıcı ürünler, fotoğraf albümleri ve çerçeveler gibi; fotoğrafla ilgili her şey fuarda müşterisiyle buluşacak.

REKLAM ALANI