Dolar 32,5560
Euro 34,8671
Altın 2.427,11
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Finansbank’tan Şubat Ayına Özel Dosya Masrafsız Konut Kredisi

Finansbank’tan Şubat Ayına Özel Dosya Masrafsız Konut Kredisi
11 Şubat 2013 10:38
A+
A-

Enis
Finansbank’ın yüzde 0,78’den başlayan düşük faizli konut kredisi Şubat ayı boyunca herkesi ev sahibi olmaya davet ediyor. Konut kredilerini çok uygun faizlerle sunan Finansbank, Şubat ayı boyunca konut kredilerinde dosya masrafı da almıyor

Yenilikçi ve dinamik bankacılığın çözüm adresi olan veBizce Mümkün’ sloganıyla bankacılığa yeni bir yaklaşım getiren Finansbank, herkesi düşük faizli ve dosya masrafsız konut kredisi ile ev sahibi olmaya çağırıyor. Konut alımını desteklemek amacıyla 180 aya kadar vade sağlayan ve faiz oranı yüzde 0,78’den başlayan Finansbank’ın dosya masrafsız konut kredisi Şubat ayı sonuna kadar devam edecek.

Finansbank Kitle Bankacılığı Direktörü Enis Kurtoğlu, düşük konut kredisi faizi ve dosya masrafsız kredilerle müşterilerine kira öder gibi ev sahibi olma olanağı sunduklarını söyledi. Şubat ayı boyunca ev sahibi olmak isteyenlerin dosya masrafı ödemeyeceğini hatırlatan Kurtoğlu, “Faiz oranındaki düşüşler ile ihtiyacı olan herkese ev sahibi olmaları için önemli bir kolaylık sağlıyoruz. Şubat ayına özel dosya masrafsız ve yüzde 0,78’den başlayan cazip faiz oranlarımız sayesinde müşterilerimizin istediği eve 180 aya varan vadelerle kolaylıkla sahip olması için avantajlar sunuyoruz” dedi.

Kira ödemekten kurtulup ev sahibi olmak veya gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen herkes, dosya masrafsız, düşük faizli konut kredisi fırsatına en yakın Finansbank şubesine giderek ulaşabilir.

REKLAM ALANI