Dolar 32,5863
Euro 34,7960
Altın 2.509,75
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

FiloTürk’te Yeni Yapılanma Atağı

FiloTürk’te Yeni Yapılanma Atağı
09 Nisan 2013 08:08 | Son Güncellenme: 17 Mayıs 2013 22:11
A+
A-

adil masaracıoglu (3)

 Yeni yatırımlarına hız veren araç takip sektörünün lider kuruluşu FiloTürk, kadro yapısını da güçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği hızlı büyüme ile dikkatleri üzerine çeken FiloTürk, bölgesel düzeyde yeni yapılanmaları ile sektör liderliğini güçlendiriyor.

 Gerçekleştirdiği hızlı büyüme ve sektöre getirdiği ilklerle liderliğini koruyan FiloTürk, yönetim ve satış kanallarında yeniden yapılanma atağı başlattı. Hızlı büyümesini deneyimli ve tecrübeli kadrosu sayesinde gerçekleştiren FiloTürk, kısa süre önce Satış-Pazarlama Direktörlüğü ve CFO düzeyinde atamalar gerçekleştirerek yeni yapılanmasının da ilk adımlarını atmıştı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına giren FiloTürk, bölgesel ihtiyaçlara daha fazla cevap verebilmek için bölgesel yapılanmaya odaklanmış durumda., Hizmet verdiği 8 bölgeye Satış ve Pazarlama Direktörü atayan FiloTürk, bölgesel kadrolarda da daha güçlü bir yapıyla hizmet verecek. Atamalar; Marmara Bölge Yöneticisi Özgür Gücük, Güney Marmara Bölge Yöneticisi Erman Uzun, Ege Bölge Yöneticisi Burak Boran, Akdeniz Bölge Yöneticisi Mehmet Dereli, İç Anadolu Bölge Yöneticisi Erdem Tolun, Doğu Anadolu Bölge Yöneticisi Fethi Dalkılınç, Karadeniz Bölge Yöneticisi Tolga Kurt, Güneydoğu Anadolu Bölge Yöneticisi Ömer Yönlü olarak gerçekleştirildi.

 FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu yeni atamalarla ilgili olarak: “Son yıllarda elde ettiğimiz hızlı büyüme sayesinde iki kişi ile başladığımız bu yolculukta şu anda 80 kişilik güçlü bir ekiple büyümeye devam ediyoruz. Bölgesel olarak yapılandırdığımız üst düzey yönetim kadrosunun şirketimize katacağı artı değer ve grup sinerjisi sayesinde bölgesel anlamda atacağımız daha güçlü adımlarla hızlı ve istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.    

 

 

REKLAM ALANI