Dolar 32,3292
Euro 35,0378
Altın 2.280,52
BİST 8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Euromoney İş Yatırım’ı “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” seçti

Euromoney  İş Yatırım’ı “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” seçti
12 Temmuz 2013 09:17
A+
A-

ERDAL_ARAL_IS_YATIRIM_CEO

 

Uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından “Euromoney Mükemmellik Ödülü” (Euromoney Awards for Exellence) adı altında gerçekleştirilen ve her ülkede, sektörünün en iyilerine verilen ödüllerden “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” (Best Investment Bank in Turkey) ödülünü bu yıl İş Yatırım aldı.

Türk sermaye piyasalarının öncü ve lider kuruluşu İş Yatırım, başta kurumsal finansman, aracılık, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri olmak üzere müşterilerine sunduğu sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği üstün başarı nedeniyle, Euromoney tarafından her yıl verilen Mükemmellik Ödülleri’nde 2013 yılında “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” ödülüne layık görüldü.

İş Yatırım, daha önce de Mükemmellik Ödülleri’nde 2007 ve 2008 yıllarında üst üste iki kez “Türkiye’nin En İyi Aracı Kurumu” (Best Equity House in Turkey), 2009 yılında “En İyi Birleşme & Devralma Danışmanı” (Best Merger & Acquisition House), 2010 ve 2011 yıllarında da “En İyi Yatırım Bankası” (Best Investment Bank) seçilmişti.

Euromoney ödülleri, 11 Temmuz 2013 Perşembe akşamı Londra’da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Euromoney Dergisi Editörü Clive Horwood, İş Yatırım adına ödülü Genel Müdürü Erdal Aral’a verdi.

İş Yatırım Genel Müdürü Erdal Aral, verilen ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, İş Yatırım’ın başarılı performansının dünyanın önde gelen yayın grupları tarafından da takdir edilmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade ederek, “Yatırım bankacılığının her alanında faaliyet gösteren Kurumumuz, sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğünü devam ettiriyor. İş Yatırım olarak pay piyasası ve vadeli işlem ve opsiyon piyasasının yanı sıra pay piyasası halka arzları, özel sektör borçlanma araçları ihraçları ve Birleşme & Devralma faaliyetlerinde de lider konumdayız. Ayrıca, faaliyetlerimiz sadece Türkiye ile sınırlı değil. Ülkemiz dışında diğer piyasalarda da faaliyetlerimiz genişliyor. Önceki yıllarda da layık görüldüğümüz bu ödülü, sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Performansımızı daha da yükseltmede bize itici güç olacak bu ödülün kazanılmasında tüm çalışanlarımız ve ortaklarımızın emek ve katkısı var. Hepsine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI