Dolar 32,3192
Euro 35,0609
Altın 2.309,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Envirotainer iş birliği ile güvenli soğuk zincir lojistik istasyonlarını genişletiyor

Envirotainer iş birliği ile güvenli soğuk zincir lojistik istasyonlarını genişletiyor
06 Haziran 2013 06:36
A+
A-

DHL Photo

30 yeni DHL Global Forwarding istasyonuna ilave olarak 48 yeni istasyon daha hizmete açacak.

DHL Global Forwarding, Deutsche Post DHL bünyesindeki hava ve deniz taşımacılığı uzmanı, Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Mısır gibi birçok yerde 30 yeni soğuk zincir istasyonu açtı. Soğuk zincir taşımacılığında lojistik çözümlerde dünya lideri Envirotainer (QEP) ile ortak yürütülen bu çalışma, Dubai, Japonya ve Çin gibi büyük istasyonlara QEP ekleyerek devam edecek. Müşterilerine ısıya duyarlı yaşam bilimleri ve sağlık ürünlerine uygun sevkiyat sağlayan şirket, önümüzdeki aylarda QEP Eğitim ve Kalite Programı çerçevesinde 48 istasyon daha açmayı planlıyor.

DHL Global Forwarding sıcaklık yönetimi uzmanı LifeConEx CEO’su David Bang konuyla ilgili olarak “Envirotainer, soğuk zincir lojistik çözümleri konusunda dünya lideridir, QEP eğitim ve hava taşımacılığı sektöründe soğuk zincir yönetimi ve kalite düzeylerini artırmak için özel bir kalite programı geliştirmiştir. Program, Parenteral İlaç Birliği (PDA), Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ve Avrupa İlaç Ajansı (EMA) gibi kuruluşların iyi dağıtım uygulamalarını içerir” şeklinde konuştu.

Envirotainer, sıcaklık aralıklarını, ürün sıcaklığını muhafaza etmeyi ve aktif sıcaklık kontrollü hava taşımacılığı konteynerlerini hazırlıyor. +2 – +8°C, +15 – +25°C ve > -20°C gibi hemen hemen her koşulda 10 yıldan uzun süredir çalışan Envirotainer ve DHL, Yaşam Bilimleri ve Sağlık endüstrisi için, aktif soğuk zincir yönetimine özel bir ortaklık kurdu.

DHL ve Envirotainer arasındaki bu ortaklık sayesinde, sayıları 120’ye ulaşan Yaşam Bilimleri ve Sağlık tesisleri ile dünyanın birçok yerindeki hastalara ulaşılması sağlanacak.

 

REKLAM ALANI