Dolar 32,5997
Euro 34,8019
Altın 2.497,50
BİST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Enerji Zirvesinde Büyük Ödül Enerjisa’nın

Enerji Zirvesinde Büyük Ödül Enerjisa’nın
14 Ekim 2015 11:38
A+
A-

Enerjisa

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin, Başkent EDAŞ, AYEDAŞ, Toroslar EDAŞ, 186 Çağrı Merkezi’ni mobil uygulama ile cep telefonlarına getiren yenilikçi projesi Konya Enerji Zirvesi’nde büyük ödüle layık görüldü. Geçen yıl aynı zirvede sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği enerji verimliliği projesi ile ödül alan Enerjisa, bu yıl da 186 Mobil uygulama ile Altın Voltaj ödülünün sahibi oldu.

Türkiye enerji sektörünün en büyük şirketlerini her yıl farklı şehirlerde bir araya getiren Türkiye Enerji Zirvesi’nin altıncısı bu yıl Konya’da düzenlendi. Enerji ve ekonomi alanında bürokrat, sektör temsilcileri, özel şirketler ve Enerjisa’nın üst düzey yöneticilerinin yer aldığı Zirve’de, sektörün gelişmesine katkıda bulunan projeler ödüllendirildi. Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar alınan ödül hakkında: “Türkiye’de 20 milyon kullanıcıya kesintisiz ve kaliteli enerji sunma stratejisiyle altyapı çalışmalarını ve teknoloji yatırımlarını sürdürüyoruz. Elektrik dağıtımındaki öncü rolümüzü koruyarak, ödül aldığımız mobil uygulama gibi teknolojik yeniliklerle hizmet kalitemizi hızla yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de bir ilk olan 186 Çağrı Merkezi uygulamasına, IOS ve Android işletim sistemli mobil cihazlardan erişilebiliyor. Başkent, Ayedaş ve Toroslar elektrik dağıtım bölgelerindeki İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bartın, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Çankırı, Kırıkkale, Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kilis ve Osmaniye illerinde geçerli olan mobil uygulama; ‘Arıza Bildir’, ‘Arıza Kaydını Sorgula’ ve ‘Planlı Kesinti Sorgula’ bölümlerinden oluşuyor.

Arıza Bildir başlıklı bölümden kullanıcılar sistemde kayıtlı adresleri, o an bulundukları bölge veya farklı bir adres için aydınlatma, elektrik kesintisi, arıza kaydı ve acil durumlar konusunda kayıt oluşturabiliyor. Oluşturulan kayıtlar bilgi sistemi üzerinden anında sisteme kaydedilerek sahaya aktarılıyor.

Arıza Kaydını Sorgula bölümünde ise kullanıcılar oluşturdukları kayıtlarının durumunu sorgulayabiliyorlar. Planlı Kesinti Sorgula bölümünden ise planlı bakım, iyileştirme ve yenileme çalışmaları nedeniyle yapılacak kesintilerden 72 saat öncesinde haberdar olunabiliyor.

 

REKLAM ALANI